Összerakattam egy új gépet és bekapcsolás után világit az alaplapon a DRam és a CPU ledd Az alaplapom: ASRock B550M Steel LegendProcesszor Amd Ryzen 5 5600X Ram: Kingston hyperx X 3200 MHz ddr4,Bekapcsolás után boot menü sem jelenik,meg?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 18:40
1/10 anonim válasza:
Ezt jelezted annak is akivel összerakattad?
2/10 anonim válasza:
Nem post-ol
Proci nem igazán lehet gond. Foglalatba rakást nem igazán lehet elcseszni... de érdemes.lehet ránézni, hogy rendben vannak-e a lábai.
Bios-ról furcsálnám, ha nem támogatná... elvileg 1.20-tól... érdemes lehet megpróbálni. Azt nem tudom, hogy lehet-e frissíteni bios-ba lépés nélkül, nézz utána. Ha be kell lépni, akkor egy régebbi proci segíthet.
Memória lehet inkább... egyenként próbáld bele a foglalatokba.
3/10 anonim válasza:
Aki összerakta nem is próbálta ki hogy egyáltalán műkdik-e?
4/10 A kérdező kommentje:
Én magam raktam össze és szerelő is látta és ő sem tudta megoldani #syscorp
2023. ápr. 26. 00:15
5/10 A kérdező kommentje:
Ramokat cserélgettem sehogy sem reagál se boot menü semmi sem jön be csak fekete kép ramok ezek vannak benne: [link]
2023. ápr. 26. 00:19
7/10 A kérdező kommentje:
Volt és semmi,nem sípol ledek ki villanak minden ventilátor el indul és világít,alapon a ledek Dram és CPU nál pirosan világít ahol jelzi az alaplap
2023. ápr. 26. 00:31
8/10 A kérdező kommentje:
Adok egy képet hátha jobban lehet érteni és jobban segít.
2023. ápr. 26. 00:35
9/10 anonim válasza:
Milyen monitorod és monitorkábeled van?
10/10 A kérdező kommentje:
Monitorom egy Samsung SyncMaster BX2331 és HDMI.
2023. ápr. 26. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!