Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bizonyos betűk nem működnek a...

Bizonyos betűk nem működnek a laptopon. Miért?

Figyelt kérdés

Tegnap óta a W, S, Z, 2 billentyűk, illetve a némító billentyű nem működik tökéletesen.. nagyon hosszan és erősen kell lenyomjam őket, csak akkor tudok írni velük, de akkor sem sokáig.. próbáltam a videóban elhangzottak is alkalmazni, de nem hozott eredményt: https://www.youtube.com/watch?v=9vS1NH17ECw

Nagyon remélem, nem kell kicserélni az egész billentyűzetet, mert a többi működik jól.. veletek fordult már elő ilyesmi?.. mi lehet a megoldás?

2023. ápr. 25. 14:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt szoftveres hibárol nehezen beszélhetünk ha nehezen ütődnek le a gombok. Kitakarítani próbáltad már a gépedet? Lehet valami beszorult a billentyűk alá azért nem tudod olyan könnyen lenyomni őket.
2023. ápr. 25. 15:04
 2/12 A kérdező kommentje:

még nem.. az a baj, hogy kiszedegetni a betűket nem igazán mertem eddig, mert félő hogy nem jól pattintom vissza..

most is miközben írok, az S vagy Y betűt legalább ötször egymásután le kell nyomjam hogy működjön, vagy nagyon hosszan lenyomva kell tartsam őket és akkor jön helyre, de így sem működik sokáig...

2023. ápr. 25. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp takarítsd/takaríttasd ki. Remélhetőleg csak ennyi a probléma. Rosszabb esetben tényleg billentyűzet csere lehet :/
2023. ápr. 25. 15:29
 4/12 A kérdező kommentje:

írták máshol hogy vírus is lehet.. de a vírusírtó nem jelzett ilyesmit, meg úgy gondolom, ha vírus lenne akkor nem csak néhány betűvel lenne probléma..

valószínű, hogy takaríttatom.. köszi! :)

2023. ápr. 25. 15:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt inkább az érzékelőkkel lehet baj, azért írtam, hogy egy takarítás megoldhatja. Persze vírus is okozhatna ilyet, de fizikálisan nem lesz tőle nehezebben benyomható. :DD Legrosszabb esetben is kábelszakadást, vagy billentyűzeten valami törést bírok elképzelni.
2023. ápr. 25. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy a takarítás sem segített és új billentyűzet kellett. A probléma csak az volt, hogy Angliában nem jutottam hozzá magyar billentyűzethez, így angolra kellett cserélnem. Nem egy nagy összeg volt, szóval nem kell megijedni tőle. Igaz, ez vagy 9 éve történt.
2023. ápr. 25. 16:01
 7/12 A kérdező kommentje:
csak azért is gyanakodtam szoftveres problémára, mert ha a működő betűk közül kezdek nyomogatni néhányat (Pl: az R betűt), akkor azután a nem működő betűk is "életbe lépnek" valameddig :DD úgyhogy nem értem :)
2023. ápr. 25. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Ekkor is nehéz benyomni a billentyűket? Vagy ekkor már simán vesz mindent?
2023. ápr. 25. 16:20
 9/12 A kérdező kommentje:
ekkor már megy jól max egy percig, utána megint nem működnek azok a billentyúk.. :)
2023. ápr. 25. 16:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez a "vándor" működés felettébb érdekes, megnézném élőbe. :D Mindenképp érdemes lenne szerintem megnézni/megnézetni, hogy elmozdult-e valami, ebben az esetben mostmár ezt se zárom ki.
2023. ápr. 25. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!