"Invalid partition table" problémát meg lehet oldani laptopon házilag?
Figyelt kérdés
Semmit nem értek a programozáshoz. Le tudja vki lépésekben írni, hogy mit kell pontosan beírni és hova stb? Vagy ez lehetetlen küldetés és szervizbe kell vinni a gépet? (Dell)#Invalid partition table
2023. ápr. 24. 12:10
1/5 anonim válasza:
Ehhez nem kell programozas. A gepben levo lemez megserult, igy a rendszer nem tud elindulni. Mivel nyilvan fogalmad sincs az egeszrol, ne nagyon akard megjavitani mert csak tobb kart okozol, vidd szervizbe.
Az adataidrol ugyis van mentesed mashol, pl. Onedrive vagy Google Drive, vagy akar egy USB-s pendrive-on, ugyhogy nincs miert aggodni, nem igaz?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! A másik laptopomon megvan minden, most lett megvéve ez az új használtan, éppen át akartam rá költözni, de egy nap után ezt írta ki...
2023. ápr. 24. 12:31
4/5 Morzsi007 válasza:
Hogy próbáltad átköltöztetni a dolgokat?
5/5 A kérdező kommentje:
Sima pendrive-on és volt amit letöltöttem...De még nagyon az elején voltam
2023. ápr. 24. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!