Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent a QC3.0 és a 3.1A...

Mit jelent a QC3.0 és a 3.1A egy autós töltőn?

Figyelt kérdés
Szeretnék online rendelni egy autós töltőt, de nem merek addig amíg nem tudom, hogy biztosan illeszkedik-e a telefonom töltőjéhez a két kis lyuk. Mint ahogy láthatjátok nem sokat értek ehhez😂 Szóval az lenne a kérdésem konyhanyelven, hogy egy Samsung Galaxy a40es telefonhoz azaz pontosabban egy androidos töltőkábelhez illeszkedik-e az a 2 lyuk, tehát tudom vele tölteni a telefont?
2023. ápr. 23. 11:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Quick Charge 3.0 technológia. Az USB alapesetben 1 Ampert tud leadni a power ereken, de a Qualcomm csinált egy módszert, hogy a többi eret használva a telefonok több áramot is fel tudjanak venni USB-n, a legtöbb telefon támogatja. Ha a tiéd nem, baj akkor sem lesz, az USB felismeri, és annyit ad csak amennyit mindkét fél tud.

A 3.1 A az meg egyértelmű, hetedikes fizika. 3,1 Amper áramot tud leadni. Az már elég erős, nem nagyon láttam olyan telefont, amelyik 2,5-nél többet fel tud, úgyhogy teljesítményben is biztos hogy elegendő.

A csatlakozót azt nyilván nem tudom hogy passzol-e, azt neked kell látni, mi van a végén.

2023. ápr. 23. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!