Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Max mennyi penzt adnal egy...

Max mennyi penzt adnal egy monitorert?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Max 100k
2023. ápr. 18. 07:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, aki lomis műszaki cikkekkel is foglalkozik. Tőle szoktam beszerzési áron monitorokat venni. Használom amíg működik(akár évekig is elmennek), aztán ha javítható megjavítom(pl kondenzátorcsere), ha meg nem, akkor megy a hulladékudvarba és bekötöm a következőt.

Szóval lényeg az, hogy ilyen módon 1000(egyezer) forintért veszem a monitorokat. Amire nincsen szükségem, némi haszonnal eladom. De 6-7 monitorom mindíg van kéznél. Hozzáteszem nem játszom, a gépemet kizárólag netezésre, zenehallgatásra és filmnézésre használom. Szóval az ilyen csodákat tudó csodamonitorokra nincsen szükségem, az én igénytelenségemet egy 10 éves TN paneles monitor bőven kielégíti.

2023. ápr. 18. 07:52
 13/17 anonim ***** válasza:
21%

Nem vagyok 2K-4K mániás, szóval olyan 80 ezer a max, amit adnék egy monitorért. Most két 16:10 arányú monitorom van, nekem tetszik az a kis plusz magasság. Ami fontos: csak és kizárólag IPS monitor kellene. Aki egyszer IPS-t használ, soha többé nem akar majd mást.

Vicces, hogy a munkahelyem is adott a laptop mellé két monitort, muszáj voltam elhozni. Nem is olcsó, 60 ezer körüli monitorok és vacak TN panel. 2 éve ott porosodnak a garázsban. :D

2023. ápr. 18. 10:16
 14/17 anonim ***** válasza:

De akar: Mini LED-et vagy OLED-et.

2023. ápr. 18. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Egen, csak az OLED-nek rövidebb az élettartama és cserébe iszonyatosan drága.
2023. ápr. 18. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Igazándiból bármennyit, ha tud olyan előnyöket nyújtani, ami megéri. Tehát egy 32-42" OLED 4K 240hz monitorért fizetnék 600 ezret is akár. Már ha lenne felesleges 600 ezrem. Most nincsen 😃
2023. ápr. 18. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 170ezerért vettem a 1440p-s monitoromat. Fontos volt hogy támogassa a g-syncet illetve hogy minimum 165Hz legyen a képfrissítési freki és minél kisebb legyen a válaszideje. Papíron 1ms tud, a gyakorlatban ez azért valamivel több. Abszolút megérte az árát.
2023. ápr. 19. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!