Miért fagy a gépem ha fel megyek you tubra?
Figyelt kérdés
Par nappal ezelőtt semmi baj nem volt. Mar három napja ha fel lepek oda, el kezd fagyni. Nem tudom nézni a videókat. Mas oldalak mennek.2023. ápr. 17. 03:13
1/14 anonim válasza:
Végeznék egy "online eset scanner"-lést itt éred el: [link] kéretlen dolgok keresését engedjed neki!
2/14 A kérdező kommentje:
Miert vittek le a százalékodat?
2023. ápr. 17. 08:19
3/14 anonim válasza:
Gondolom azért mert nem feltétlen igaz.
Nem írtál CPU/VGA-t és azt se árultad el milyen felbontásban nézed.
Szóval akár a te hibád is lehet, bár a vírus is user hiba. :)
4/14 A kérdező kommentje:
Egyszoval fingotok sincs...Virust nem talál a vírusirtó, se a malwerbytes.
2023. ápr. 19. 19:07
5/14 A kérdező kommentje:
ma 19:28 Jelentve :)
2023. ápr. 19. 22:10
7/14 A kérdező kommentje:
Nem jó. Nem normális dolog, hogy minden más oldalt fel keres a you tube-tol viszont el kezd fagyni.
2023. ápr. 21. 17:05
8/14 anonim válasza:
Próbáld meg a Google Playról az Eset Mobile Securityt, ha androidos telefonod van. 30 napig ingyenes. Vírusod lehet, nekem is volt egy letöltés miatt, de nem jelezte, hanem letiltotta azokat az alkalmazásokat. Erős, búgó hanggal jelezte, hogy zárolta. Aztán töröltem és újra raktam a vírusirtót, azóta jó.
9/14 A kérdező kommentje:
számítógépem van.
2023. ápr. 22. 03:14
10/14 anonim válasza:
Eset online scanner: ezzel nézesd át. Ma frissitette a vírusirtót és megnéztem a karantént, négy db JS -- javascript vírus volt benne! Ezek reklámokkal kerülnek a számítógépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!