Melyikre érdemes lecserélnem a számítógépemet?
Több oka van a cserének, de a legfontosabb tényező a hordozhatóság, ezért szeretném feltenni a kérdést, hogy Windows vagy Apple laptopot érdemes vennem? Az Intel processzorral régóta elégedett vagyok, de egyre több ismerősömtől és tartalomgyártótól hallom, hogy a Mac sokkal jobb, és mivel nem vagyok szakértő, ahogy azok sem, akiktől hallottam, így megnéztem, hogy a Benchmark pontok alapján milyen teljesítményt nyújt. Az eredményeket látván nem tűnik a legjobbnak.
Intel: [link]
Mac: [link]
Elsősorban fotósként tevékenykedek, de gyakran vállalok kisfilm vágást, szerkesztést is.
Érdemes lenne-e váltanom, vagy maradjak a megszokott Intelnél? Mit tudna nyújtani a másik verzió?
Mindegyik jó.
Windowsra azonos áron több bővíthetőséget tudsz venni, tehát RAM és SSD.
Mac viszont valóban stabilabban működik a videó szerkesztés/vágás során. Adobe programcsomagot használnád?
Ja, amúgy inkább AMD a jobb irány windows esetében, nem az intel.
OLED kijelzőt lenne érdemes választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!