Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mikor érdemes laptopot vásárolni?

Mikor érdemes laptopot vásárolni?

Figyelt kérdés
Nem igazán figyelem az elektronikai piacot de tudom, hogy időszakonként eltérő mennyiért lehet egy új termékhez jutni, tudom hogy nem olyan számottevő a különbség az árban de mivel jelenleg még nem sürgős a dolog, így szeretném felmérni a helyzetet, hogy a lehető legkedvezőbb áron jussak majd hozzá az új laptopomhoz. Egyébként tippeket is elfogadok hogy egyetemi tanulmányokhoz milyen alap- középkategóriás gépeket tudnátok nekem ajánlani.

2023. ápr. 13. 20:20
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Mikor érdemes laptopot vásárolni?"

Amikor szükséged van rá.

Nem érdemes várni. Vársz valamire, mondjuk 1 hónapot. Már nem azt lesz érdemes venni, hanem egy másikat, de ha vársz még 1 hónapot, akkor már jobbat is kapsz majd ugyanzért a pénzért, aztán persze megint lehet várni másra, és ez így megy a végtelenségig. Ha szükséged van rá, akkor vedd meg. Ha tudsz vele várni x hónapot, akkor meg nincs szükséged rá...

2023. ápr. 13. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:

"Mikor érdemes laptopot vásárolni?"

Továbbá: ha van rá pénzed.

Ha nincs ne vegyél.

2023. ápr. 14. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Jelenleg a gazdasági környezet nem kiszámítható. Bálság van. Nem tudjuk, hogy jön-e még újabb negatív hullám. Így nincs értelme ez alapján halasztani egy vásárlást most.

Amúgy meg „erős” a forint, viszonylag az elmúlt egy évhez képest, és a covid-home office miatti laptop vásárlási láz is elmúlt. Úgyhogy kb beálltak a laptop árak. Lefelé nem igazán mennek már.

2023. ápr. 14. 05:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha van rá pénzed.
2023. ápr. 14. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!