A Windows 7 szerintetek lassú ezen a gépen? (Adatok lent)
Figyelt kérdés
AMD Athlon 64 Processzor 3200+ 2.01 GHz 512 MB Ram
Most Windows XP van rajta.
2010. okt. 8. 18:00
1/11 anonim válasza:
Úgy tudom legalább 1GB Ram kell neki...
2/11 anonim válasza:
Nekem ment Sempron 2800+ 1,6 Ghz processzorral, 512MB memória mellett is. A Vistánál jóval gyorsabb, de ilyen hardverek mellett az XP porig alázza sebességben. Szvsz nem érdemes. Ha egy kicsit fejleszted a hardvert, minimum egy Athlon 64 2 magos processzor (amennyiben támogatja az alaplapod), és 1GB memória de inkább 2GB.
3/11 lacikaaaaa válasza:
Ha csak internetezésre és filmézésre használod akkor jó lesz erre is.
4/11 anonim válasza:
Én azt javaslom maradj az xp-nél.
Gyorsan és gond nélkül fut ezen a rendszeren.
A windows 7 ezen a gépen nagyon lassú lenne!
5/11 anonim válasza:
nekem 2,4en futó proci,1 giga rammal,128 videóval nem volt valami kényelmes,inkább vissza raktam az xp-t sokkal jobb
6/11 anonim válasza:
nekem 1,66ghz, 1,5gb rammal elég jól megy :) de a ramot bővíteni akarom még.
512 sztem nagyon kevés...
7/11 anonim válasza:
Üdv.
Nekem az a tapasztalatom, hogy gyorsabb a win7 mint az xp,
ASUS A8ne lap, 3700+ x64 (2200MHZ valós) cpu, 1GB kingston DDR2 ram, NvidiaGEforce 9500 GT DDr3/512 grap.
Ez az én tapasztalatom! PL. a játékok sokkal gyorsabban fztnak mint xp-n (gondolom a DX10 támogatás miatt)
8/11 anonim válasza:
hy:)
hat en szerintem nehezkesen fog menni rajta de videokartya is szamit azt is nezd meg!!!
9/11 A kérdező kommentje:
Honnét tudom hogy hányas a videókártyám?
2010. nov. 7. 09:59
10/11 anonim válasza:
Hat ha annyit nem tudsz megnezni milyen videokartyad van akkor lokd ki a gepet inkabb minthogy felrakd a windows 7est...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!