Mac Mini 24 GB RAM-al megéri 4k videóvágásra?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 13:21
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem, mert windows gép olcsóbban kijön magasabb teljesítménnyel.
Viszont tény az is, hogy egyes programok stabilabban futnak mac-en, szóval átgondolandó lehet. Ez függ attól, hogy mit használnál videovágásra, és nézz utána a tapasztalatoknak.
Windows esetében amúgy 7700X köré építkezhetnél (M2 Pro szint). 400 ezerből kijönne egy nagyon brutál gépalap, 2TB SSD, 32GB RAM-mal. És ezt rendesen bővíthetnéd később is SSD-vel, HDD-vel, RAM-mal!!
Amúgy én most mac mini 24GB RAM-os verzót nem látom árulni sehol sem. Fogalmam sincs milyen ára lehet.
Sima M2 SoC-os, igaz? Nem az M2 Pro?
3/11 A kérdező kommentje:
Istyle-on egyedi megrendelés lenne ha jól emlékszek 600 ezerért.
2023. ápr. 12. 14:24
4/11 A kérdező kommentje:
*499.990 forint.
Tehát akkor nem érné meg?
2023. ápr. 12. 14:25
5/11 anonim válasza:
4
Ennyi pénzért nem. Ilyen teljesítményű windowsos gép jóval olcsóbban kijön.
6/11 anonim válasza:
Ha alapkiépítésben rendeled, még úgyis elég videóvágásra
7/11 A kérdező kommentje:
Azt olvastam a 8GB nem elég. Vagy ez csak a Windowsra igaz?
2023. ápr. 12. 14:41
8/11 anonim válasza:
Videók méretétől és a használt vágó programtól függ. De 8GB elég kevéske
9/11 A kérdező kommentje:
Tudnátok windowsos gép alkatrészeket ajánlani, ami kijönne akkor mondjuk 450 ezerből?🥺
2023. ápr. 12. 14:54
10/11 anonim válasza:
500-kból olyan gépet raksz össze pc szinten, hogy magától le is forgatja a filmet ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!