Ez mennyire reális az én esetembe amit szeretnék?
Szóval arról lenne szó hogy eddig kerestem magam és gondolkodtam folyamatosan hogy mi az amit szívesen csinálnék, és arra jutottam hogy van egy szakma amit már kb 1-2 éve kinéztem és fejembe vettem hogy én ezzel szeretnék foglalkozni.
A szakma az hálózatépitő.
Érdekelne milyen előképzettség szükséges, vagyis hogy szükséges e ehhez a szakirányhoz előtanulmányok és milyen szinten kell lenni informatikából ahhoz hogy valaki ilyen szakra menjen?
van egy számítógép szerelő és karbantartói képesítésem amit 2012-ben szereztem meg, szóval nem most volt, ott is foglalkoztunk a router beállításokkal meg net kábelt kellett csinálni úgy hogy működjön, meg fali aljzatba bekötni, számítógépet szétszedni összerakni, feltelepíteni a rendszert meg ilyen apróságok szóval nem tűnt olyan nehéznek. Csak az a baj hogy már elfelejtettem a nagyrészét abból amit ott tanultunk, meg időközben más pályán mozogtam. Nem foglalkoztam az informatikával. Tehát az infó tudásom nem a legjobb csiszolásra szorúl.
A problémám meg az h nincs érettségim, de majd szeretném megszerezni estin. És persze azután jönne szóba ez a hálózatépitő tanfolyam. Meg arra gondoltam hogy én autodidakta módon itthon tanulnék infót hogy felzárkozzak.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!