Frissen vett laptopom miért nem indul el?
Figyelt kérdés
Még januárban vettem egy új Lenovo IdeaPad 3-as laptopot, melyre Windows 11 és a legmodernebb Office csomag került. A laptop a felsőlap felnyitásával automatikusan beindul, ám ebéd után mikor újra használni akartam volna, ugyan felvillan és hallatszik a sisergés, de semmi kép nem jelenik meg előttem. Hiába kapcsolom ki a gombbal, majd újra indítom, nincs változás. Pedig tudtommal semmilyen olyan virus gyanús oldal, program nincs rajta, és ahogy mondtam csak 3 hónapja van meg.2023. ápr. 8. 15:18
1/6 anonim válasza:
Töltőre dugd rá lehet lemerült.
Néha egyébként ajánlatos teljesen kikapcsolni és nem hibernálva tartani nagyon hosszú ideig. Tetejét lecsukva gondolom hibernálást végzett.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem merült le, akkor mi van? Még délelőtt használtam, semmi baja nem volt és emlékeim szerint 80%-on volt mikor kikapcsoltam
2023. ápr. 8. 15:34
3/6 A kérdező kommentje:
Csontig lemerülve nem lehet mert akkor el sem indulna. Továbbá mikor beindul, a CapsLk, a Num Lock és a bal felül lévő Esc FnLock világít.
2023. ápr. 8. 15:48
4/6 anonim válasza:
Tetejét nyisd fel és CTRL-Alt-Del gombokat egyidejűleg nyomd le pár másodpercig.
Ha nem segít, be-kikapcsológombot nyomd meg 1-2 másodpercig, ha nem mutat semmit akkor meg hosszan.
Ezután hátha kikapcsolódik és majd be.
Ha nem, akkor hívj hozzáértőt, vagy várd meg az ünnepek végét és vidd szervizbe.
Akku gondolom nem kivehető.
5/6 P.O.C. válasza:
Húzd le a a hálózatról és ha tudod vedd le az akku kábelét. Nyomd meg egy tartsd lenyomva a bekapcsológombot kerek 1 percig.
6/6 A kérdező kommentje:
Semmi se használ, úgyhogy valszeg szervíz lesz
2023. ápr. 8. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!