Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom hozzá adni a...

Miért nem tudom hozzá adni a bankkártyám a fiókomhoz?

Figyelt kérdés
Tegnap szerettem volna pubg m. Ban uct vasarolni, fizetesnel azt irta ki, hogy " a kartyat nem sikerult igazolni a bankjaval, varjon vagy keresse fel bankjat" vagyis azt hiszem valami ilyesmit irt ki, fel is hivtam a bankot, a kartyaval minden rendben azt mondtak. El akartam tavolitani a gmail fiokombol a kartyat hogy majd hozza adom ujra, viszont mar azt sem engedi . Mikor beirom a kartya adatait azt irja ki hogy " meghiúsult". Mi lehet a baj?

2023. ápr. 6. 11:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha jol emlekszem egy hibakodot is ir melle talan OR-CCSEH 22
2023. ápr. 6. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Vélhetően az történik, hogy nem olvasod el, ami előtted van, és/vagy nem értelmezed helyesen. Végig kellene gyalogolni a folyamaton úgy, hogy valaki fogja a kezedet.
2023. ápr. 6. 12:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Mit nem olvasok el, vagy mit nem értelmezek?

Eddig minden rendben volt, gyakran vásároltam, tegnap óta csinálja csak. Nem állítottam el semmit, ha hozzá akarom adni a kártyát azt írja ki hogy meghiúsult, válasszon másik fizetési módot vagy keresse fel bankját. A bankot felkerestem, minden rendben, ezen mit lehet félre értelemezni?

Miért nem lehet normális választ adni, ha már ide írsz? 🙂

2023. ápr. 6. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:

És akkor csak neked nem működik (gondolom rákerestél és nem találtál hasonló esetet, se megoldást), de a bank vagy a pubg a hunyó biztos. Nem, sokkal esélyesebb (főleg a pubg puszta megemlítése után), hogy három számot nem sikerül a megfelelő helyre beírni.

Normális válasz volt, ellentétben a kérdéssel, ahol írtál egy hibakódot, amire ha rákeresel, kismillió valid ellenőrzendő, elhárítandó nüansznyi körülményt találsz, amiken akkor is végig kell gyalogolnod, ha nem fogja a kezed senki közben.

2023. ápr. 6. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Engedélyezve van a bankodnál a biztonságos netes vásárlás? ("Kétlépcsős vásárlás")

Ha nincs, akkor engedélyeztesd

2023. ápr. 7. 08:56
 6/6 A kérdező kommentje:

5-ös

Igen engedélyezve volt, viszont most megváltoztattam a telekódom (azt hiszem így hívják) és most sikerült hozzá adni a kártyám a fiókhoz, viszont a játékban még mindig nem engedélyezi a vásárlást.

Egyébként nem tudom hogy lehet e hozzá köze, de az alkalmazásban mikor belépek azt írja, hogy technikai okokból 04. 06. Án bizonyos utalások nem teljesülnek, de ma már 7. Van és nem mostantól csinálja ezt. Szóval nem tudom mi lehet a baj. A bankkal már tegnap előtt beszéltem, ott azt mondták a kártyámmal minden rendben.

2023. ápr. 7. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!