Melyik ipadet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Többnyire szerkesztéshez moodboard készítéshez,illetve rajzoláshoz is. Max összeg amit kiadnek érte 150k de ez vagy ujonnan vagy hasznalt. Na de a kerdes hogy a regebbiek kozul akar melyiket ajanljatok?2023. márc. 31. 16:01
2/4 anonim válasza:
amelyik belefér a keretbe ceruzával együtt.
4/4 anonim válasza:
Mindenképp az Ipad 9 gen. Árukeresőn most 130.000 ft, sok évig kap még szoftveres támogatást, gyors, nagy kijelző és hosszú akkuidő. Amire igazán figyelni kell, hogy megfelelő ceruzát vegyél hozzá! Ha apple pencilt veszel akkor ha jól tudom csak az első generációs apple pencil működik rajta, de igazából semennyire sem hátrány a második generációhoz képest. Ugyanúgy szépen lehet vele rajzolni, szerkeszteni, főleg hogy nagyobb a kijelzője 10 colnál.
Más ipadet, ami ennél jobb ár/érték arányban sehol máshol nem találsz, se használtan, se újonnan. Én is nemrég vettem egyet és nagyon szeretem, akármennyire is követi a rég bevált dizájnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!