Üdv! Legális Xp fut a gépemen! Valamelyik nap a hülye fejemmel telepítettem rá egy Sevenmizer nevű programot ami Win7 formájúvá varázsolja az xp-t. Majd töröltem deaz üdvözlőképernyője és a kijelentkező képernyője megmaradt! Hogyan tudnám eltüntetni?
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=5
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition - magyar" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
Start->Vezérlőpult->Megjelenítés és Témák->Válaszd ki az XP témáját.
Vagy egyszerűen jobb klikk az asztalon ->Tulajdonságok és ott is eléred ezt a menüt.
Ha ez nem működik XP javítás(Újratelepítésnél választható a Teljes újratelepítés vagy a Frissítés)
Start->Programok->Kellékek->Parancssor (vagy futtatásba: cmd.exe)
Ezt kell beírni: sfc.exe /SCANNOW
Entert kell nyomni és várni, majd amikor jelzi, akkor be kell helyezni a gépbe a Windows telepítő CD-t.
Ha minden jól megy, akkor helyreállítja a módosított fájlokat.
Ezekre magamtól is rájöttem de egyszerű témaváltással az üdv. és kij. képernyők ott maradnak!!
Más valaki?Mondjuk a regisrty-t megpiszkálni?
Az, hogy én mit akarok vele az az én dolgom.Azóta megvan a win 7 ultimate verzió is.illetve volt a gépen mert 3 nap után töröltem és Ubuntura váltottam!
Soha többet Windows!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!