Windows 10-en hogy tudom kideríteni hogy hol van az a kép ami be van állítva háttérnek?
Figyelt kérdés
Gyárilag be lett állítva egy háttérkép, átmenetileg le kéne cserélni mert tutorial videót csinálok, de nem tudom hol van a kép így nem fogom tudni utána visszaállítani ha végeztem. Dokumentumok, Képek mappában nem találom, de valahol tuti megvan mert be van állítva háttérnek. Hogyan deríthető ki hova van mentve?2023. márc. 27. 15:29
1/4 A kérdező kommentje:
*Gyárilag alatt úgy értem hogy a szervizben ahonnét vettük, tehát nem a Windows gyári háttérképekre gondolok.
2023. márc. 27. 15:30
2/4 anonim válasza:
%AppData%\Microsoft\Windows\Themes\CachedFiles
%AppData%\Microsoft\Windows\Themes\TranscodedWallpaper
ezeken a helyeken keresd a háttérképet
3/4 anonim válasza:
Szerintem témaként el tudod menteni, aztán onnan visszaállítani.
4/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam közben, köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 27. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!