Az ezüst vagy rose gold színű laptopokról lekopik a szín idővel?
Figyelt kérdés
egy nagyon szép rosegold árnyalatút néztem ki, viszont rémlik hogy korábban, évekkel ezelőtt láttam már ezüst színűt, amin csúnyán, foltokban kopni kezdett a festék, olyan helyeken, ahol többet volt érintve (egérpad rész körül)... ilyesmit fekete laptopoknál nem láttam soha, viszont gondolom az ilyen ezüst/arany árnyalatúak festékkel vannak lefújva, ez idővel mindenképpen lekopik? Vagy amiket ma gyártanak, azon már nem?2023. márc. 27. 00:41
1/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Ha festett, akkor mindenképpen le fog kopni idővel, ha anyagában színezett a műanyag, akkor nem(legfeljebb fakulni fog a gyakran használt helyeken).
2/7 anonim válasza:
Ha festve van akkor igen
Ha anyagában színezett (mint pl a macbookok) akkor nem.
3/7 A kérdező kommentje:
HP Pavilion Aero 13, ha valaki ezalapján megmondaná, ez festett vagy anyagában színezett, megköszönném!
2023. márc. 29. 22:16
4/7 anonim válasza:
Megnéztem néhány szétszedős videot róla. Azok alapján szerintem festett. A burkolat belső fele is szürke ugyan, de teljesen matt, szürke műanyagszín, kívül pedig fényes fémszín.
5/7 anonim válasza:
Ez műanyag.
Azoknál a fekete vagy a fehér nem festett, a többit festik, mivel az olcsóbb, mint az alapanyagot színezni
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :)
2023. márc. 30. 22:20
7/7 anonim válasza:
A legolcsóbb laptopom sem kopott le, viszont maga a gép az tönkrement elég hamar... Inkább kopott volna le a festék és maradt volna jó a laptop, mert így nem sokra megyek vele. Jól néz ki, de használhatatlan, szervizben sem tudnak mit kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!