Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a pc ház milyen?

Ez a pc ház milyen?

Figyelt kérdés
Dark flash dlm200 üveg lap megcserélhető mert pont úgy tenném hogy alapból a fal felé lenne az üveg
2023. márc. 24. 07:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es tudod mi a cringe? Az hogy valaki azon sír, hogy nem látszik az alaplap felirata meg a márkajelzések! Pózer 10 évesek sírnak ilyenen!
2023. márc. 25. 08:23
 12/15 P.O.C. ***** válasza:

Engem hidegen hagy, mindig is hidegen hagyott. Sosem volt az én világom. Attól nem lesz gyorsabb a gép, mert világít mint egy karácsonyfa. Mindig zárt házaim voltak, ha valami hardveremen volt valami dizájn világítás az első dolgom volt kikapcsolni.

Da ha már egyszer építenék ilyet, nem érném be kompromisszumokkal csak azért, hogy ne kelljen másik helyre rakni a számítógép asztalt.

2023. márc. 25. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudod megcserélni, mert a másik oldalon lesz a lap, illetve ott van a rögzítéshez szükséges előkészítés. Ha át is tudnád tenni oda az üveglapot, akkor sem látnál mást arról az oldalról mint egy fekete lemezt. Valóban az inverted case a megoldás. A jobb oldali pc házak keresésre is kaptam jó találatokat.

Pl ezt: [link]

Sok sikert

2023. márc. 25. 15:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Végre valaki adott értelmes választ! Köszönöm szépen🙂
2023. márc. 25. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, de már írta az egyik korábbi hozzászóló az inverted case-t. ;)
2023. márc. 25. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!