Miért nem tudom feltelepíteni a windows 10-et?
AZ én gépem egy DualCore2, és simán felteszem a win10-et, tehát nem a gép kora a probléma.
Egyébként nem értem hogy miért szórakozol mindenféle letöltögetett win10-el, amikor a Microsoft oldaláról online megkapod, a gépedre illőt.
Amit még ki lehetne próbálni, hogy kiveszed a laptopból a meghajtót, beteszed egy másik gépbe, azon telepíted (valszeg legacy MBR módban lesz jó csak a laptopodnak, UEFI GPT-t lehetséges, hogy nem tud a laptop... ennek nézz utána, hogy mi az igazság, és aszerint végezd a telepítést... BIOS mókolás ez is, voogle megmondja)
Ha kész, akkor átrakod a működő rendszert a laptopba, az frissíti magát az új hardverkörnyezethez, és megy is.
Vagy nem... de egy próbát megérne.
#14-nek (kérdezőnek):
Azt a lehetőséget használd amikor nem a fájlt töltöd le, hanem online telepítesz!
Így telepítettem… Nem tudok már mit csinálni.. Nem tudom tényleg hogy mi lehet a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!