Mi ez a jelenség, miért indul be a számítógép?
Ördögűzőt kéne rá hívni, mert belébújt a mailer démon.
Egyébként meg ezotéria rovat pls
Ez egyszerű rezgés, a gépben be van állítva, hogy egérmozgatásra feléledjen! Minimálisan elmozdítottad az egeret.
Vagy ez, vagy a démonok, de akkor én költöznék abból a házból!
Először is, egérmozgatásra NEM kapcsol be az alvó gép, még az enyém sem, másrészt, hozzá sem értem! Démonokkal pedig már mondtam hogy hagyjatok.
Bárcsak tudnám mi az a piezo.. wifi vevője van a gépnek, teljesen a hátulján, az asztal mögött.
akkor az piezos.
egyébként a piezokristály olyan anyag, amely mechanikai behatásra (nyomásra, ütésre) elektromos feszültség keltésével válaszol.*
az így keletkezett feszültség akár kilovoltos nagyságrendű is lehet, így bizony elég komoly elektromágneses impulzust tud generálni. és nem, ne tévesszen meg, hogy ekkora feszültség keletkezik, az emberre ez teljesen veszélytelen, mivel áramerőssége szinte egyáltalán nincs.
a piezo öngyújtókban van egy kis darab ilyen anyag és amikor azt a jellegzetes kattanást hallod, akkor egy pici "kalapács" ráüt arra a piezo darabra, így keletkezik a szikra, amelyik meggyújtja a gázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!