Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyenkor?...

Mit csináljak ilyenkor? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Vagyis meg szeretném változtatni a profilképem facebookon és nem tudom miért de félek attól hogy írnak alá ilyen kommenteket. Mind jó indulatú csak nem tudom miért. Bátortalan lennék? De nem szoktam bátortalan lenni csak attól félek hogy meglássák és nem tudom. Amúgy nem tudom miért van ez velem csak hülye vagyok vagy nem tudom.

Ha valaki tud nekem ebbe a fura kérdésbe segíteni azt megköszönném nagyon❤️🥹.

2023. márc. 17. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyen érzéseim anno. Nem bátortalan vagy, hanem fiatal, kisebbségi komplexusos, kicsit önbizalomhiányos. Ha megmutatod üzibe amit ki akarsz tenni, esetleg bátoríthatlak arra, hogy kitedd. Mit gondolsz?
2023. márc. 17. 14:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon bocsi de inkább nem szeretném elküldeni. De leírhatom hogy milyen.

Valójába rendes normális ruhába vagyok benn vagyis nincs kint belőle semmilyen intim vagy milyen testrészem. Ez egy szelfi amúgy és csak jobban a felső része a testemnek látszik. És az arcommal is normálisan mosolygok vagy is nem csücsörítek vagy valami ilyen mint ilyen nagyobb lányok. Kb ennyi meg amúgy nem azzal van a baj hogy nem tetszek magamnak csak nem tudom miért, félek kitenni.

De köszi szépen az eddigi segítséged.

2023. márc. 17. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégse? :) Ne másokkal foglalkozz tedd ki a képet azt ennyi, akinek tetszik az úgy is jelzi akinek meg nem az így járt. Ne másoknak akarj megfelelni mert úgy is lesz mindig olyan akinek nem tudsz.
2023. márc. 17. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. márc. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!