Laptop nemkap áramot?
Figyelt kérdés
Èszrevettem valami furcsát a laptopomon. Játszok,megy minden rendesen aztán egyszer csak elkezd akadni,majd megint jo aztán megint akad. Mikor ezt csinálja feltűnt hogy a jobbalsó sarokban ahol mutatja az akksit folyton ugrál hogy áram alatt van vagy nincs,ilyenkor kezd el akadozni. Minden a teljesitmènyre van állitva. Pár ève megvan a gèp sose akadozott igy semmi,nemtűnt fel soha hogy aza jel igy váltakozna de az egyèrtelmű hogy amikor mutatja hogy áramalatt van megy normálisan ha elkezd ugrákni akkkor a játèkok is akadoznak. Na ilyenkor mit lehet tenni?2023. márc. 16. 14:06
11/15 A kérdező kommentje:
Ja ès valamelyik játèkban szinte egyáltalán nemcsinálja,valamelyiknèl meg folyamat
2023. márc. 16. 19:00
12/15 anonim válasza:
Több áramot fogyaszt a gép mint amennyit kap a töltőtől. A többletet az akkuból pótolja, de amikor abból energiát vesz fel, a gép úgy tekinti hogy akkuról üzemel a gép, ami igaz is részben, ezért energiatakarékos módba vált, levesz a CPU és GPU órajelet. Mivel ettől leesik a fogyasztás, újra kap elég áramot a töltőtől és visszaáll maximális teljesítményre, amiről megint megnő a fogyasztás és ez megy körbe-körbe. Ha ez eddig nem volt, akkor a töltő romlott el. De nem elképzelhetetlen, hogy eleve kisebb töltőt adtak mint amit a gép maximum fel tud venni, gondolva úgyse fogod állandóan csúcsra járatni, a kis tüskéket meg kiveszi az akkuból észrevétlenül.
13/15 A kérdező kommentje:
Aha èrtem,hát ahogy nèzegettem ehhez a tipushoz rohadt drága a töltő,20-25ezer hogy rohadna meg
2023. márc. 16. 19:45
14/15 anonim válasza:
Igen, sajnos a "gamer" termékek erősen túlárazottak. Gyakorlatilag egy ilyen töltő 1-2ezer forintos költségből készül.
15/15 A kérdező kommentje:
Vettem uj töltőt,az elmúlt kèt hètben hibátlanul működött,egèszen eddig mert úgy gondolta a gèp hogy akkor ne elèg volt ès megint ugyanazt csinálja. Akad a játèk,villog az a szar töltőjel
2023. ápr. 1. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!