Valaki esetleg tudna segíteni MacOS telepítésben?
Sziasztok. Először is leszögezném, egy 2009-es 27 inch iMac-ről van szó.
Na most a sztori a következő, el akartam ajándékozni és gondoltam csinálok egy factory resetet. Meg is csináltam szépen merevlemez formáz, de ezzel együtt a rendszer is elment. És innen jönnek a bajok, macos sierra 10.12.6 volt a gépen de semmilyen módon nem sikerül újra rávarázsolni. Recoveryből ha rámegyek, hogy mac újratelepítése akkor hibát ír ki 6 perc után. Hogy hibába ütközött és indítsam újra a telepítőt. A naplózásból ha jól vettem ki az lehet a gondja, hogy az apple szervereiről nem tudja letölteni a rendszert. Megpróbáltam usb-ről ott viszont az a gond, hogy letöltöttem több helyről a 10.12.6os macos sierra dmg filet, kiírtam bootolhatóan egy usb-re de amikor a macet indítom és ki kellene válasszam a telepítést az usb-ről akkor egyszerüen nem is látja, hogy az usb-n rajta lenne a macos telepítője.
Hát nagyjából ennyi lenne, nem tudom mennyire írtam érthetően, de elmondhatatlanul hálás lennék ha valaki tudna segíteni vagy lenne valami ötlete, hogy most mihez is kezdjek :-?
Előre is nagyon szépen köszöntem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!