Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Linux felhasználók, akik...

Linux felhasználók, akik Windowsról váltottak Linuxra. Mi volt az, amit legnehezebb volt megszokni?"

Figyelt kérdés
Tudnál adni néhány tippet azoknak a felhasználóknak, akik Windowsról váltottak Linuxra, és arra keresik a választ, mire kell figyelniük?

2023. márc. 12. 09:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
25%
#10 A világ legnagyobb, dollármilliárdokból gazdálkodó szoftvercégétől szerintem jogosak lennének a nagyobb elvárások, de igazából a vindóz sokkal rosszabb minőségű, mint bármelyik Linux disztribúció. Egyébként nem millióból egy embernek, hanem sokkal többnek teszi tönkre a rendszerét a windows update, a többieknél csak új bugokat okoz és lassítja a rendszert. Linuxoknál, illetve bármilyen normális szoftvernél a frissítések jellemzően inkább javítják a bugokat.
2023. márc. 12. 11:43
 12/40 anonim ***** válasza:
81%
#11 túltolod már ezt a vallási Linux fanatizmust.
2023. márc. 12. 12:22
 13/40 A kérdező kommentje:

Windows frissítés jelez, dologgal azért lehet vitatkozni. Munkába Windows-t vagyok kénytelen használni, nem egyszer jól beszívódott a frissítésével. Épp a projektmeneten dolgoztam, és újraindította magát, persze minden elszállt.

Hányszor szívatott már meg az update-kkel, hogy van egy csere gépünk, ami csak hibák esetén használunk. Update-el a Windows, nem tudom használni a gépem, mondom oké, cseréljünk laptopra, jó lesz. Bejelentkezek, az is elkezdi updatelni. Nagyon jó, amikor IT területen dolgozol, és prezentációt kell tartani, de nem tudsz, mert minden gép frissít, és igen, be volt állítva, mikor updateljen, de Windows-kát az ilyenek nem zavarják. Lehet, hogy a Linux-nak is vannak hibái, de nem nyomja a pofámba az update-ket.

2023. márc. 12. 13:38
 14/40 A kérdező kommentje:

Mert az idióta update-je sokkal fontosabb, mint a munkám? Ez oprendszer??????

Ilyen egy fizetős oprendszer?????????

Hogy nem tudsz semmit beállítani rajta, azt csinál a gépeddel, amit akar, semmilyen beleszólásod nincs.

Hab a tortán kiírta, hogy lesz update. Mondom, oké, updatelj barátom, visszajelentkezem, és Windows 11 lett.

Olcsó hús,nak híg a leve, és a Linux hibás, de tény, a rendszert Te irányítod. Ha van kedved és energiád, megnézheted, mit updatelsz, de ha véletlenül élvezed azt, hogy "Don't restart your computer, wait until Windows is updating", akkor 10/10 a Windows.

2023. márc. 12. 13:47
 15/40 P.O.C. ***** válasza:
71%
Én ha valami komolyat csinálok egyszerűen le szoktam állítani a Windows Update szolgáltatást. Van úgy, hogy egy hétig úgy van. Hétvégén szoktam neki megkegyelmezni, hogy akkor hadd kínlódja ki magát.
2023. márc. 12. 14:11
 16/40 anonim ***** válasza:
54%
Nekem meg telepítés után első dolgom a winfos update-et letiltani, és úgy is hagyom, amíg a winfos suttyomban felül nem bírálja (megtörtént eset).
2023. márc. 12. 14:31
 17/40 A kérdező kommentje:
Nekem is felülbírálta be volt állítva, hogy ne frissítsen, de sajnos akkor volt 10 19044 frissítés.
2023. márc. 12. 15:20
 18/40 P.O.C. ***** válasza:
14%
Nem a halasztást kell beállítani, hanem ki kell lőni a szolgáltatást. (Vezérlőpult/Biztonság/Windows eszközök)
2023. márc. 12. 15:28
 19/40 A kérdező kommentje:
most nagyon okos szóltál gondolom kalózkodott windowson ez nagyon működik
2023. márc. 12. 15:40
 20/40 P.O.C. ***** válasza:
45%

Bármelyiken működik. Közen sincs hozzá milyen. Laptopomon eredeti a Win.

És nem ez az egyetlen módja.

[link]

2023. márc. 12. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!