Miért lepik vissza böngészőben bal kattintással?
Figyelt kérdés
Bármire kattintok többször is visszaugrig vírus lehet vagy egér probléma?2023. márc. 12. 07:52
1/10 A kérdező kommentje:
Múltkor letöröltem a chromot egy ideig meg szünet most az edgével is ezt csinálja
2023. márc. 12. 07:55
2/10 CspCsj válasza:
4/10 anonim válasza:
Kérlek, kicsit részletesebben írd le a hibát.
Lehet, hogy csak én vagyok hülye, és nem zárom ki ezt a lehetőséget, de az alapján, amit leírtál, nehéz elkezdeni a troubleshooting-ot.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát egy veboldalt visszaugrig mikor rá akarok kattintani valamire az oldalán vannak gombok de ha nem nyomom akkor is visszaugrig.
2023. márc. 13. 07:02
8/10 A kérdező kommentje:
CspCsj
Meg oldódott a probléma összevissza nyomogatam az oldalsó gombokat és helyre ált.
Azok lehetek megzakanva
2023. márc. 13. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!