Szerintetek a Lockerz megbízható?
aki nem ismerné:
videónézésért meg kérdések megválaszolásáért lehet pontokat kapni és azokat beváltani
a kérdésem, hogy meg lehet ebben bízni? tehát ha megadom a címem biztos hogy elküldik a kijelölt terméket?
ugyanis túl szép ahhoz h igaz legyen..
van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
igen megtaláltam a csalafintaságot.. a ptz-kből szinte nem lehet semmit venni, a ptz-k csak akciózzák a terméket
pl van egy pendrive ami mondjuk $20 és akkor ha 500 ptz-t rászánok akkor az árából 5%-ot levon, így $19 lesz.
de azt nemértem, hogy a redeemben keresek egy terméket, mondjuk egy ipod touch, ésakkor alatta ott van hogy more soon, és sehol se valami buy gomb v ilyesmi, ez most hogy van? xD
minden héten ezek közül mást lehet venni?
Mert olyankor nincs megnyitva. Majd azt írni fogják, hogy mikor lesz kb.
De most már csak 3 redeem lesz. Egy az amerikaiaknak, egy nekünk, meg egy mindenkinek. Mert utána már jön valami 24/7 redeem, ami azt jelenti, hogy mindig nyitva lesz. De még nem tudom hogy az milyen lesz.
Amúgy itt megnézheted, hogy milyen egy redeem. Ez egy szimulátor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!