Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet ennek a laptopnak?

Mi baja lehet ennek a laptopnak?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta, amióta bekapcsolom a laptopot, semmi nem jön fel csak feketeség. Nagyon halványan látszódik, hogy kiírja, hogy windows xp, később pedig az üdvözöljük is megjelenik, majd látni, hogy feldobja az msnt, de attól még fekete a kép, épphogy látni csak ezeket a dolgokat, nagyon közel hajolva a monitorhoz.

Mit tehetnék? Egyszerűen ötletem sincs mi lehet a baja, mert a monitoron kívül rendesen bekapcsolódik... :/

2010. okt. 6. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg, nincs-e azon a laptopon fényerő szabályozás, keress valami erre utaló jelet (pl Nap) az egyik billentyű sarkában, nálam pl. az F7-en van, és FN+F7 nyomásával tudom a fényerőt növelni.
2010. okt. 6. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
kiment az LCD háttérvilágítása. Hogy hol, azt ne kérdezd...
2010. okt. 6. 16:23
 3/3 A kérdező kommentje:

első: próbáltam, de nem reagál rá semmit :/

második: köszi a választ :p

2010. okt. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!