Hány évre lenne ez jó,árban megéri?
Új gamer pcét szeretnék vásárolni.
Meg is van a kiszemelt pc.
Ami nem olcsó főleg nem egy olyan hónapról hónapra élő embernek mint nekem.Ezért személyi kölcsön re fogom meg venni részlet fizetésre. Előző pcem is erre vásároltam ki is szolgált 5 évig.
De már sajnos kevés ezért rá férne egy csere. Itt a PC amit kinéztem:
Ugye nagyon el voltak szállva a PC árak most érzem azt hogy már ez az ár valóban annyi amit meg is ér.
Egyenlőre Fullhdban használnám ami tudom elég overkill egy ilyen pcnél.De a későbbiekben ez változhat.
És azért szeretnék egy ilyen kategóriát venni hogy 6-7 évig megint kiszolgáljon.
Szeretem szép grafikán játszani a játékokat.
Ennek az árát 2 év alatt havi 40 ezer Ft törlesztési részlettel tudnám vállalni.
Hamarabb meg veszek így egy ilyen
Számomra drága terméket mint hogy
Össze szedjem rá a pénzt apránként.
Ha 750watt a táp akkor annyi lehet a max fogyasztás is?
Személyi kölcsön drága gamer pcre :))
Mehetett volna a humorosba a trollkodás
Miért lenne ez trollkodás?
Ez kB ugyan az mint ha autót vennél személyi kölcsönre
Mivel másabb ez mint mikor valaki kihoz részlet fizetésre a telekomtól egy fél milliós tv-t.
Ezt nekem kell mérlegelni hogy tudom e fizetni a részletet vagy sem.
Amúgy meg egyedül vagyok 300ft a havi keresetem ennyit csak ki tudok talán fizetni
"Ami nem olcsó főleg nem egy olyan hónapról hónapra élő embernek mint nekem"
Most akkor elmegy havonta mind a 300e Ft vagy nem? Egyébként a többi (fogyasztási) hitelre is ugyanez vonatkozik, talán az autót és a lakást kivéve. Tehát sem iPhone-t, sem fél milliós tévét nem ajánlott hitelre venni, hacsak nincs mögötte fedezet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!