Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez hogy lehetséges??

Ez hogy lehetséges??

Figyelt kérdés

Telegramon chatelünk, és az apa mondja a lányának hogy valami Ferike (pl.) üzenetet küldött.

Mert ő a gépen látta.

Ezt hogy? Nincs be írva a nevem telegramon. Valószínűleg látta az apa miről chatelek a csajjal.

Telefonon írogatunk csak.

Van ilyen hacker dolog PC-re amivel lehet követni mit csinál a másik telefonon?

2023. márc. 6. 18:43
 1/5 Argloss ***** válasza:

Telegramnak van asztali kliense.

A Windows-nak van alkalmazása amivel össze lehet kötni a telefont, így lehet látni az értesítéseket stb.

Vannak szülői felügyeletes programok is, nem kell semmi "hacker" dolog, hogy követni lehessen valakinek a telefonját.

2023. márc. 6. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
A telegramosra most jöttem rá, de nincs rá csatlakozva másik eszköz.. akkor valószínűleg a másik kettő
2023. márc. 6. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:
És mennyit lehet látni? Vagy mi? Mert tudja hogy hívnak, és tudja miről beszélgettünk
2023. márc. 6. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Ja meg most tudom meg azt is hogy bele nézet a telefonjába..

De még mindig nem értem, látta a gépen hogy küldtem üzenetet

(Valami nyomkövető is van össze kapcsolva a telefonjára, hogy tudja az apja merre jár)

2023. márc. 6. 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:
De miért parázol ezen ennyire?
2023. márc. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!