Üdv! Megpróbáltam összerakni egy egy számítógépet. Minden a helyére került, több segítő videót átnéztem. A probléma, hogy nem ad képet. Esetleg tudnátok segíteni? i5 proci, gtx 1660 super,8 gb ram, 600 w táp és 240 gb ssd m.2.
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszotokat2023. márc. 1. 20:27
11/18 anonim válasza:
4 darab van egymás alatt, egyszerre villanik fel így mind? Mer papírforma szerint felülről lefele fel kéne villanniuk mikor az adott eszközt ellenőrzi, és ha valamivel gond van akkor állna meg ott.
12/18 A kérdező kommentje:
Fentről halad lefelé. Ezt hol találtad meg? Mert gyárilag ilyen papírt nem kaptam hozzá :D illetve nem volt rajta. Kerestem interneten is de megfelelő választ nem kaptam. Viszont a végén csak a zöld világit
2023. márc. 1. 22:33
13/18 anonim válasza:
Itt van a kézikönyve is fenn.
Amúgy még közben eszembe jutott egy relative egyszerű megoldás is, néha beválik. használd a displayport csatlakozót, hogy azon keresztül van-e kép, általában azt szokta alapértelmezettnek venni a rendszer, nem kell benne a logikát keresni, de hallottam már ilyen esetről, hogy a hdmi-ről nincs post, csak rendszer betöltése után jelenne meg a kép, ami ugye itt oprendszer nélkül lehetetlen.
14/18 Morzsi007 válasza:
Én meg pont Dp-t használok a G-sync miatt, viszont itt csak betöltés után jelenik meg a kép. Csak infóként.
A HDMI portnál viszont nem
mindig indul el/bootol a gép, az első bekapcsolás után monitor nem kapcsol be, CTRL+ALT+DEL után már jó. Ezt próbáld meg Te is és, ha így működik, akkor DP kimenetet használj, azzal jó lesz.
15/18 anonim válasza:
DP-ről megy nekem is szintén gsync miatt elsősorban, de nekem megy végig szépen van post is.
16/18 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok a hasznos válaszokért! Sikerült megoldani a problémát. Köszönöm a segítséget!
2023. márc. 3. 13:04
18/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a tv. De kiszedtem a ramot és elindítottam úgy, majd vissza és mégegyszer indítottam mielőtt kapott volna egy másik megjelenítőt (másik tv :D) aztán ment gond nélkül. De tényleg köszönöm a segítséget!
2023. márc. 3. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!