Melyiket választanátok?
Tudom, a választás elsősorban a használati módtól függ, de nem terveztem hordozni.
A Mac Air vagy Mac Mini lenne a jobb választás? A Mac Air kijelzője csodaszép, viszont a Mac Mini olcsóbb lenne egy monitorra kötve, ami sajnos nem olyan minőségű, mint a Mac Air képernyője. Mindkettőt 16 GB memóriával venném. Ér annyival többet a Mac Air a Mac Mininél, hogy szép a kijelzője?
Lehet jó az air képminősége, de a mérete meg hangyányi... megéri külön monitort venni, ha asztali használatra lesz. Még air mellé is megérné monitort venni, hogy élvezhető legyen az asztali használat. 13" egyszerűen túl kicsi... nagyon jó a hordozhatósághoz, meg kompromisszumos használatra, de másra nem...
Az árkülönbözetből veszel pl egy IPS 1440p/4K 27" monitort, ezerszer jobban jársz (4x nagyobb)
Szép kijelzőt lehet venni a Minihez is. Sőt akár Tv-t is lehet rá kötni monitorként - én is így használom.
Azt te tudod, hogy akarod-e hordozni ide-oda. Ha nem, akkor a Mini éri meg jobban.
Mondjuk a Minit is lehet vinni máshova, csak legyen ott konnektor és valami monitor, tv, akármi amire rá lehet dugni.
A Miniben van van ventillátor, az Airban meg nincs.
A Miniben nem fog tönkremenni az akku - mert nincs benne :D
Ha a Minit tv-re, vagy hangszórós monitorra kötöd HDMI-vel, akkor így lesz hangszóród is.
Mindig jön egy windows-fan. :D
"Ennyi pízé' pakskettőt kapsz!"
Az i9 kiégeti a gatyádat, és le is eszi a gatyádat. Lehet hogy megvan a teljesítmény, de meg is eszi az akkumulátort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!