Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CD- írás üres CD-re? Helyezzen...

CD- írás üres CD-re? Helyezzen be egy lemezt a következőbe

Figyelt kérdés

Sziasztok,

CD-re szeretnék zenét írni viszont "Helyezzen be egy lemezt a következőbe..." a probléma amikor berakom a CD-t. A CD üres, nem használt bár pár éve megvan csak ki se volt bontva. 10 db CD-m van és mindegyikre ezt hozza. Más CD-t beolvas tehát az olvasó az jó. Csinálni kéne valamit a CD-k használatához vagy egyszerűen csak rossz a CD?

Köszi! :D

2023. febr. 27. 13:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a gépedben csak optikai olvasó van. És nem lehet vele írni.

Lehetséges, hogy CD írást választottál, és mivel DVD-t tettél bele, nem fogadja el CD-nek.

2023. febr. 28. 10:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Amíg a kérdező nem hajlandó válaszolni, nem hajlandó bővebb információt adni addig nem lehet segíteni neki.
2023. febr. 28. 11:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Sikerült már megoldani?

Nálam a Windows Media Player is kiírta dvd-re az mp3-akat, igaz lerontott minőségben.

2023. márc. 1. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Lerontott minőségben? Nem konvertálhatta azt írás közben.

De mp3-at minek DVD-re írni, CD is elég lenne.

2023. márc. 1. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:

14/

Bocsi igazad van. A WMP gabbeléskor rontja le a minőséget ha cdda-ról hdd-re ment az alap 128k mp3 beállítással. Szerencsére ez megváltoztatható.

Lemezre íráskor 'csak' berakta őket alkönyvtárakba, de ekkor már nem változtat elvileg a minőségen. De ugyanez elérhető filekezelővel (pl Total Commander) is, amit javasoltam is a kérdezőnek.

Ha CD-je lenne itt válaszhatna formátumot WMP-ben:

[link]

Egyébként cdda-ban csak szűk másfél óra írható egy cdre, addig mp3-ból akár 5 óra zene is ráfér a legjobb minőségben egy dvdre. Pl egy dvds autórádióhoz. DL lemezre a duplája is.

2023. márc. 1. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Sikerült már megoldani?
2023. márc. 4. 00:45
 17/17 A kérdező kommentje:

Elnézést hogy nem válaszoltam.

Amikor a kérdést feltettem én konkrétan semmit nem tudtam, azthittem úhy működik mint a pendrive, ráteszek valamit, kicserélem stb... Azóta rájöttem hogy nem, és Nerot mondták hogy azzal írák régen, viszont vettem egy új rádiót így nem tudom továbbra sem hogy hogy kell. :D

Köszi a választ mindenkinek!

2024. máj. 5. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!