Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nintendo nes játékokat hogyan...

Nintendo nes játékokat hogyan lehet számítógépre telepíteni és offline játszani utána?

Figyelt kérdés

A Bugs Bunny Crazy Castle játékról lenne szó. A video linkjét is küldöm azonosítás céljából.

https://www.youtube.com/watch?v=vmqWmLZQRMo

2023. febr. 25. 12:47
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
a gameboy változatot a bgb emulátorral sikerült elindítani,de itt ugyanaz a gond a billentyűvel,itt a D és az F gomb sem az A illetve a B gomb
2023. febr. 25. 15:39
 12/29 A kérdező kommentje:
itt más gombok felelnek meg az A és B gombnak?
2023. febr. 25. 15:39
 13/29 anonim ***** válasza:
A és S
2023. febr. 25. 15:44
 14/29 A kérdező kommentje:
Működik,nagyon köszönöm a segítséget.
2023. febr. 25. 16:01
 15/29 anonim ***** válasza:
Szivesen, de furcsa, hogy valaki miért ilyen jatekokkal akar játszni. Nekem 16 éve volt, hogy SNES-es jatekokkal játzottam, de akkor is azért, mert merevlemez nélküli gépre más játékot nem nagyon tudtam tenni a RAMból futó Puppylinuxra.
2023. febr. 25. 16:05
 16/29 A kérdező kommentje:
A Retro játékokat szeretem és ez a játék a kedvenceim közé tartozik. Gondoltam,ezt talán le fogom tudni számítógépen is játszani,ha lehet telepíteni,mert ebben a játékban az iránygombokon kívül csak 1 gombra van szükség vagy az A vagy a B gombra (amelyikkel üt a nyúl). A nes változat esetén a D gomb a jó (nem tudom ez egyébként az A vagy a B gombnak felel meg). A gameboy változat esetén az A gomb a jó (itt akkor gondolom az A gomb valóban az A gombnak felel meg,az S gomb pedig a B gombnak).
2023. febr. 25. 18:12
 17/29 anonim ***** válasza:
Mindkettőnél van lehetőség, hogy átrakd másik billentyúre, ha megkeresed a fejlécnél lévő menüsorban a beállítást. (vszinuleg Input néven fut)
2023. febr. 25. 18:20
 18/29 anonim ***** válasza:

#15 "furcsa, hogy valaki miért ilyen jatekokkal akar játszni"

Mert mindenkinek más az ízlése. Én azt nem értem, hogy azon miért kell megrökönyödni, ha valaki nem GTA5-tel, meg CS:GO-val akar játszani?

Ami pedig azt illeti, ebben az érában sok jó játék készült.

Kérdező: szerintem egyszerűbb, ha a RetroArch-ot feltelepíted. Ott is lehet pepecselni a beállításokkal, de ha egyszer megvan, akkor onnantól piszok egyszerű. És nem kell tucatnyi emulátorral bajlódni, külön-külön beállítani, stb. Sőt, játékonként felül lehet bírálni a beállításokat, ha mondjuk a gombkiosztás ahhoz a játékhoz valamiért kényelmetlen. Én mindenhez beállítottam, hogy a bal Alt az ugrás, a jobb Alt pedig a tűz/futás. És nem kell emulátoronként különböző beállításokkal vacakolnom.

2023. febr. 25. 19:10
 19/29 anonim ***** válasza:

18-as, végig én segitettem neki.

A játék alatt a Crazy Castle jellegű játékokra gondoltam.

Ahogy irtad, sok jo játék készült ebben az érában, de ez nem tünik annak.

Én SNESen jatszottam, de teljesen más játékokkal, Final Fantasy, Chrono Trigger, Secret of Evermore,Star Wars stb.

2023. febr. 25. 19:24
 20/29 A kérdező kommentje:
Nehéz ez a játék az igaz,mert ugrani nem tud a nyúl. De nekem tetszik. A csöves pályák miatt a Super Mariora emlékeztet. Meg tetszik benne,hogy a Szilveszter cica szerepel benne (igaz ellenségként de benne van).
2023. febr. 25. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!