Nintendo nes játékokat hogyan lehet számítógépre telepíteni és offline játszani utána?
A Bugs Bunny Crazy Castle játékról lenne szó. A video linkjét is küldöm azonosítás céljából.
https://www.youtube.com/watch?v=vmqWmLZQRMo
#15 "furcsa, hogy valaki miért ilyen jatekokkal akar játszni"
Mert mindenkinek más az ízlése. Én azt nem értem, hogy azon miért kell megrökönyödni, ha valaki nem GTA5-tel, meg CS:GO-val akar játszani?
Ami pedig azt illeti, ebben az érában sok jó játék készült.
Kérdező: szerintem egyszerűbb, ha a RetroArch-ot feltelepíted. Ott is lehet pepecselni a beállításokkal, de ha egyszer megvan, akkor onnantól piszok egyszerű. És nem kell tucatnyi emulátorral bajlódni, külön-külön beállítani, stb. Sőt, játékonként felül lehet bírálni a beállításokat, ha mondjuk a gombkiosztás ahhoz a játékhoz valamiért kényelmetlen. Én mindenhez beállítottam, hogy a bal Alt az ugrás, a jobb Alt pedig a tűz/futás. És nem kell emulátoronként különböző beállításokkal vacakolnom.
18-as, végig én segitettem neki.
A játék alatt a Crazy Castle jellegű játékokra gondoltam.
Ahogy irtad, sok jo játék készült ebben az érában, de ez nem tünik annak.
Én SNESen jatszottam, de teljesen más játékokkal, Final Fantasy, Chrono Trigger, Secret of Evermore,Star Wars stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!