GTA V-re legolcsóbb PC használtan?
A linkelt gép egy szarkupac. 60GB SSD mellé betesz egy 15+ éves 80GB-os HDD-t, vicc kategória. Erre a GTA 5 hogy férne rá, mikor 100+ GB?
Ez ilyen tipikusan szarból összelapátolt brand lapra pakolt PC, mézesmázas dumába csomagolva.
Tegyél még hozzá egy 20-25 ezret a kereséshez.
Én hardverapro-n vettem 3 éve félkonfigot.
Egy AMD FX 8350 CPU és egy Radeon R9 380 fut benne, 2x4GB DDR3 RAM-mal.
Mivel haverom adott egy 250gb-s SSD-t nem sokkal azután hogy meglett a gép, így kellett vegyek egy kompatibilis alaplapot és lényegében így egyetem mellett tökéletes mindenre.
GTAV 40Fps stabilan közepes grafikán, Online viszont nem játszottam vele, arról nem tudok nyilatkozni. Witcher 3 közepes grafikán szintén tartja a 40FPS-t habár ez még a Next Gen update előtt volt, azóta nem játszottam.
A lényeg hogy a félkonfig 80.000Ft volt, az alaplap pedig 25.000Ft.
Nem mondom hogy RP-re ez jó gép, mert nem próbáltam, de egy 10FPS különbséggel kalkulálni kell, szóval 30-40Fps között mozogna közepes grafikai beállítások mellett.
Ezzel csak szemléltetni akarom hogy ilyen játékokhoz a 100.000Ft-os kategória a belépő.
Na most gondoltam kikeresem mennyi egy olyan gép mint az enyém, de közben találtam egy ilyen hirdetést:
Ez fixen tartja a 60FPS-t még High grafikán is, ha ennyit rá tudsz szánni, akkor ez megéri, pláne 1 év garancia miatt is:
Single playerhez
2-3-4. gen i5
GTX 750ti-960-1050-1050ti//RX550-560-470-570
8GB RAM
Online/RP-hez
Ryzen 1600AF
GTX 1060 6GB/RX 480-580 8GB
16GB RAM
SSD
AMD FX procikat pedig felejtsd el. A GTA V egy 4 magot kihasználó játék, tehát 4 erős magra van szükség. A legerősebb FX, a 8350 még tuningolva is alig tudja elérni az i5 2400 teljesítményét, alapórajelen meg körberöhögi. Cserébe töredék áron vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!