Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a gépet, nem pörög fel normálisan a processzor, de ha elkezdem pörgetni kézzel akkor felpörög és utána már látszólag működik is. Megszűnik, hogy lassú a gép.2023. febr. 24. 16:51
1/6 anonim válasza:
Magyarul a venti nem pörög, valszeg simán kezd megszorulnia csapágya. Lehet bele cseppenteni pár csepp műszerolajat, de az csak ideiglenes megoldás, hosszu távra csere.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha kap egy kis olajat finoman, illetve kicsit tisztítom, illetve indításnál kézzel bepörgetem és monitorozom a hőmérsékletét, akkor néhány hét használatot kibír szerelő nélkül, úgy, hogy pl. a procim ne károsodjon hosszútávon?
2023. febr. 24. 17:09
3/6 anonim válasza:
A túlmelegedés elleni önvédelem miatt magától lekapcsolna, ha kritikus hőmérsékletet ér el.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon!! Még egy utolsó kérdésem lenne, ha nem bánod. Ugye említettem, hogy kézzel megpörgetve elindul, emiatt kizárható a táphiba?
2023. febr. 24. 17:16
5/6 A kérdező kommentje:
Mielőtt megpörgetem jobbra, balra kicsit megy, de nem pörög. Csak lötyög. Ez még fontos infó lehet.
2023. febr. 24. 17:17
6/6 anonim válasza:
Szorul, ha a tápellátással lenne gondja akkor egyáltalán nem mozdulna semmijen mozdítás után se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!