Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akadnak az olyan játékok...

Miért akadnak az olyan játékok amelyeknek megvan a gépigénye?

Figyelt kérdés

Több játéknál előfordult már. A gépigény.hu szerint az adott beállítás mellett 60+ fsp kellene, de tuti 30 alatt van.

Amit most észrevettem, hogy 8gb ramból már bekapcsolásnál is elmegy kettő gb. Ez mennyire normális? Nincs megnyitva semmi.

Illetve bizonyos játékoknál néztem youtube videót is, ugyan olyan videókártyával, mint nekem van és ugyan olyan rammal. Nekik ne akad nekem igen (a proci nekem jobb.).

2023. febr. 23. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Driverek rendben?

Háttérben futó alkalmazások?

Tápod milyen?

Hőmérsékletek megfelelőek?

2023. febr. 23. 20:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Drive igen.

Elvileg nincsenek.

Táp elvileg kevés. 250W , de 400 wattot ajánlottak. A kevés táp lehet az oka? Akkor nem lefagyna vagy kikapcsolna?

Hőmérsékletet nem tudom.

2023. febr. 23. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
"gépigény.hu szerint"... több oka is lehet, pl. single channel memória. Én máshol is megnézném azokat a követelményeket. Gyenge táptól nem kevés FPS lesz, hanem a gép kikapcsolása.
2023. febr. 24. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Így eléggé titokzatos vagy, szóval nehéz látni, hogy hol lehet a probléma... így kb akkor bios reset, és ddu-s törlés után videokártya drever telepítés

Ha nem jön be akkor win reinstall

Lehet máshol van a hiba, de akkor részletezd!

(Fogalmam sincs, hogy mit csinálsz hogy csak 2gb foglalt indulás után. W10-nél nekem ilyen még nem volt)

2023. febr. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!