Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen büntetés jár érte, ha...

Milyen büntetés jár érte, ha a munkahelyi gépem monitorába beleállítom a billentyűzetet?

Figyelt kérdés
Hitvány okádék az egész. Szakképzési centrum. Itt komolyan nekem kellene magamnak gépet venni, ha normálisan dolgozni akarnék. Tizenéves gépeken szenvedünk, mert természetesen erre nincs pénzük, de ha maguknak kell valami, arra persze van. Hitvány mocsadék banda. Ma például 3 órát bsztam el egy amúgy 10 perces feladatra, mert háromszor csinálta össze magát a rendszer. Fél óráig csak szöszmötöl, mert se RAM nincs elég a gépben, sem normális háttértár.
2023. febr. 22. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
tudom milyen szar mikor csinalnad de nem tudod... en a helyedben sajat elonyomre forditanam es meg lassabban csinalnam hagy szopjanak plusz melle csinalnek valamit masik gepen es ha megkerdezik miert nem dolgozol megmutatod hogy epp a szarukra varsz persze ez nem tudom mennyire kivitelezheto ott viszont egy probat meger
2023. febr. 22. 14:55
 12/16 Szirty ***** válasza:
82%

" a munkahelyi gépem monitorába beleállítom a billentyűzetet"

Az megoldja a problémádat?

2023. febr. 22. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Lol, te vagy a hitvány mocsadék, hogy ilyen helyen dolgozol. Kényszerít valaki, vagy mi??? Takatodj már, és ne rongáld az "értékes" közvagyont 🤣🤣
2023. febr. 26. 00:57
 14/16 anonim ***** válasza:

“Majd esetleg kiírnak egy közbeszerzést, ahol vesznek Celeronos gépeket darabonként 475 ezer Ft-ért (és megmagyarázzák a szervizeléssel és támogatással).”

Nehogy azt hidd. Kiírnak levegőből szedett hardvereket márka nélkül és annak pontosan meg kell felelni. Pl.: i3 13100, 8GB RAM, 250GB SSD, 400W tápegység, stb… és attól vagy kötelező megvenni, aki a legolcsóbb ajánlatot adja. Csak akkor vehetnek Celeron gépeket, ha a pályázatban az a CPU volt megjelölve. Az pedig nem az ajánlat adó sara, hanem azé, aki összeírta a fos hardvereket, hogy ezt kell megpályáztatni. :)

Vannak azért néha érdekes dolgok, amikor pl. AMD CPU-t kérnek LGA1700 foglalattal, ezeket sajnos gyakran nem a rendszergazdára bízzák, hanem a titkárnőre, Marikára aki pont annyit ért a hardverekhez, mint mondjuk én az atomfizikához.

2023. okt. 6. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Ha 100 ezerért darabját vesznek 10 laptopot, akkor nem drága és jó gépeket kapnak. Felújított üzleti laptopokat, tökéletes működéssel. DELL, HP, THINKPAD! Ezzel meg lenne oldva a gond.
2023. okt. 6. 23:05
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Felakasztanak a klotyóban a bokádnál fogva 2 napra..
2023. okt. 7. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!