Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen videókártyát érdemes...

Milyen videókártyát érdemes venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Aktuálisan egy amd radeon rx 560-at használok aminek éppenséggel az a problémája, hogy ha bekapcsolom a számítógépet, nem jön be semmi a monitoron. Valószínűleg nem is indul el, mert ha másik kábellel kötöm össze a monitort a géppel, akkor látszik, hogy az integrált videókártyával indul el. Ez már nagyjából egy éve megtörtént(akkor a szervízben azt mondták rá hogy kuka) de 2 hónap nem használat után újra működött. Most hogy megint előjött ez a probléma azon gondolkoztam, hogy nem várogatok hogy megjavul vagy sem, inkább beszereznék akár egy fokkal jobbat is. Mi lenne az ami nincs horror áron (Bár tudom ez a mai árak mellett elég nehézkes) és valamivel jobb a teljesítménye. Egyenlőre egy 1050-en gondolkoztam csak sajnos nem értek hozzá és nem tudom mi mivel kompatibilis. Válaszokat és segítségeket előre is köszönök.

2023. febr. 21. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden kompatibilis mindennel. A hardverapro.hu-n keresgélj, 1050-et/1050Ti-t már egész olcsón kapsz ( 30 000 körül ).
2023. febr. 21. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:
És szerinted melyik az amit érdemes nézegetni? Inkább az NVIDIA termékeket nézni vagy a GIGABYTE-t vagy az annyira nem releváns
2023. febr. 21. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Az nvidia csak a GPU-t gyártja, ezt aladja a többi gyártónak akik kártyákat építenek belőle. GTX1050 szintjén tökmindegy mit veszel. A komolyabb kártyáknál érdemesebb a nagyobb, 3 hűtős változatokat keresni de ilyen gond a 1050 szintjén nincs.
2023. febr. 21. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaa értem. Akkor még keresgélek itt ott, találtam pár 1050, 1060-at amik egész jó árban vannak de akár újonnan sem egy hatalmas összegek. Köszi a segítséget.
2023. febr. 21. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a keret. 1660/1070/2060 is egész korrekt áron van már használtan.
2023. febr. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!