Notebookra is lehet ppt, word ilyesmiket tenni?
Figyelt kérdés
Laptop helyett olcsóbb megoldást gondoltam de nem tudom a sulis anyaghoz jó lesz e2023. febr. 21. 14:09
1/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Legyen rajta olyan rendszer ami támogatja, és legyen olyan konfigurációja ami eléri a program gépigényét. Azért egy irodai programcsomag nem igényel olyan sok mindent.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Egy tablet van itthon, nem sokat használtam , arra a tablet gazdája nem tudott még ilyen programokat telepíteni és nem tudtam a notebook mire képes.
2023. febr. 21. 14:16
3/5 anonim válasza:
A tablet inkább olyan mint egy nagy kijelzőjű okostelefon, hasonló rendszer is szokott rajtuk lenni. A notebook egy teljes értékű hordozható számítógép, használható Windows rendszerrel, ami futtatja az Office-t.
4/5 anonim válasza:
Szerintem fogalmak keverednek itt... Mindenesetre a fenti fájlok gyakorlatilag bármilyen eszközzel megnyithatók, többnyire szerkeszthetők is, bár nem minden program/app támogat minden funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!