Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az a problémám adódott m,...

Az a problémám adódott m, hogy a PCm másodjára indul el, mért?

Figyelt kérdés

Elsore ha bekapcsolom elindul világít minden majd lekapcsol pár másodperc múlva,másodjára el indítom teljesen jól működik hibátlan minden.

Rtx 3080 vga

Asus tuf b550-m plus alaplap

Evga 850w táp

Ryzen 5 5600x cpu

2x8 ddr4 3200mhz ram

M2 ssd

Ebből all össze a rendszer , a videokártyán kívül minden pár napos a PC-ben mi lehet a problema?

2023. febr. 14. 08:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Haha köszönöm :), én nekem kell megnyomni másodjára is, mikor elsőre indítottam mikor meg nem colt rajta a win egyébként elindult, majd amikor rajta volt a win akkor kezdte ,ezt tényleg 1 hetes a gép.
2023. febr. 14. 09:52
 12/24 anonim ***** válasza:

Ez tényleg érdekes hogy magától meg sem próbál elindulni újra.

Monitoron nem jelenik meg semmi post?

2023. febr. 14. 09:59
 13/24 szántóvető ***** válasza:
38%
a tápra gondolok én is.milyen táp,a legolcsóbb b5?
2023. febr. 14. 10:03
 14/24 A kérdező kommentje:
Talán még az alaplap képernyője vagy , hogy nevezzem azt amikor elindítod a PCt kijön az alaplap marka ugye a monitoron es utána egyből, nekem bár nem értek annyira hozza de mintha elsőre nem azt bootolna amit kell, de megnéztem a BIOSba Igazabol nincs is más amit bootolhatna csak az M2 ssd
2023. febr. 14. 10:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Tehát a post megindul, akkor itt jó eséllyel nem hardver hanem valami beállításbeli hiba lesz. Az a baj, hogy ezt így távolról megfejteni elég nehézkes. Lapra rálestem az a baj kijelző nincs rajta, mert az már fél siker lenne ha hibakód megjelenne, csippanás nincs véletlen? Tehát nem a emgszokott 1, hanem más mennyiség hosszabb / rövidebb?
2023. febr. 14. 10:08
 16/24 A kérdező kommentje:
Semmi féle csippanás nincs, semmilyen hang semmi csak lekapcsolja magát.
2023. febr. 14. 10:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy áramtalanítsd a gépet, vár egy pár percet és utána helyezd újra áram alá, aztán bekapcs, hogy mit csinál.
2023. febr. 14. 10:27
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
Áramtalanítás után a bekapcs gombot nyomd 30 sec-ig, utána dugd vissza és próbáld bekapcsolni.
2023. febr. 14. 10:37
 19/24 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, csak dolgozom éppen, olvastam olyanokat , hogy volt aki át rakta a ramokat másik foglalatba és jó lett , egy másik pedig a BIOSba kinyomta a fast bootot es úgy lett jó, érdekes de ha haza értem rápróbálok, csak ugye az első indításnál csinálja csak, érdekes.
2023. febr. 14. 10:40
 20/24 anonim ***** válasza:
81%
Ramoknak sokszor tényleg nem mindegy melyik két foglalaltban vannak, bár egészben az érdekes, hogy nem próbál meg magától újraindulni hanem neked kell indítani.
2023. febr. 14. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!