Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom megnyitni a...

Miért nem tudom megnyitni a feladatkezelőt?

Figyelt kérdés
az összes módon kipróbáltam , nem 1x újrainditottam de semmi ,ilyen eset még nem volt..
2010. okt. 4. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:

szinte 100%, hogy vírus!

próbálkozz, online víruskereséssel!:

[link]

vagy, Rendszer-visszaállítás kikapcsolása után, Malwarebites'Antimalware (ingyenes, nem akad össze a telepített víruskergetőddel) NAPRAKÉSZRE FRISSÍTETT program, CSÖKKENTETT módban történő futtatásával

2010. okt. 4. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha olyan vírusfertőzést kaptunk, ami letiltotta a Feladatkezelő (taskmgr.exe) indítását, akkor másoljuk be a Start > Futtatás-ba az alábbi parancsokat:

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

REG add HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

REG delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\taskmgr.exe"

Ezek segítségével nagy valószínűséggel ismét el fog indulni a Feladatkezelő.

[link]

[link]

2010. okt. 4. 21:02
 3/3 anonim válasza:

2010-10-04 21:02

Elég régi téma, de nekemis ugyanez volt a gondom. A Futtatásos dolgokkal ismét tudom használni a feladatkezelőt. :)

2012. dec. 7. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!