Miért nem tudom megnyitni a feladatkezelőt?
szinte 100%, hogy vírus!
próbálkozz, online víruskereséssel!:
vagy, Rendszer-visszaállítás kikapcsolása után, Malwarebites'Antimalware (ingyenes, nem akad össze a telepített víruskergetőddel) NAPRAKÉSZRE FRISSÍTETT program, CSÖKKENTETT módban történő futtatásával
Ha olyan vírusfertőzést kaptunk, ami letiltotta a Feladatkezelő (taskmgr.exe) indítását, akkor másoljuk be a Start > Futtatás-ba az alábbi parancsokat:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
REG add HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
REG delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\taskmgr.exe"
Ezek segítségével nagy valószínűséggel ismét el fog indulni a Feladatkezelő.
2010-10-04 21:02
Elég régi téma, de nekemis ugyanez volt a gondom. A Futtatásos dolgokkal ismét tudom használni a feladatkezelőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!