Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csinál ilyeneket az új...

Miért csinál ilyeneket az új laptop?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nyáron vettem egy új Asus laptopot. Nem volt olcsó, 300ezres kategória. Ennek ellenére állandóan lefagy, csak a mai nap netflixezés közben történt meg ez 3szor, igaz nem filmnézés közben, hanem amikor megallitottam, de szerintem igy sem oké. Megallitom 2 percre, utana meg nem reagál semmire. Havonta kb 2szer kék halált kap, ha játszok is rajta, simán többször is(annak ellenére hogy egy gamer laptop). Egyéb hibái, hogy rendszeresen eldobálja a wifi kapcsolatot, és ha előjön a képernyő védő, nem reagál az 1 gombnyomásra, mintha bugos lenne, egy pillanatra megvillan a képernyő, majd megint besotetul. ilyenkor vagy 10szer gyorsan kell megnyomni, hogy történjen valami. Windows 11 van rajt, ami tudom hogy még nem a legtökéletesebb, de például haveromnak, akinek szintén ez a verziója van soha nem csinal ilyet. Szerintetek mi lehet a probléma?

2023. febr. 2. 23:46
 1/7 anonim válasza:
Rakd újra az egészet, hátha megoldódnak a problémái
2023. febr. 3. 00:45
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Először az egész rendszert rakd újra, ha az nem oldja meg, akkor nézd meg neten, hátha csak valami win11 bug és van rá megoldás, esetleg valami frissítés okozza. De lehet rossz a memória is, esetleg az SSD, ez is szokott ilyet csinálni ha az van benne. Gondolom van rá garancia, vissza is viheted ezzel. Egyébként win10-nek is van ilyen hibája, hogy sokszor alvó állapotból nem tudod felébreszteni vagy képernyővédő állapotból nem tudsz visszatérni. Nálam ez ki van kapcsolva.
2023. febr. 3. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:

300 ezres gamer laptop? De az olcsó...

Nem tudjuk mi baja lehet. A legjobb lenne újratelepíteni és tesztelgetni. Ha valami hardveres hiba van, akkor elő fog jönni újra. és akkor lehet visszavinni szervizelni.

2023. febr. 3. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Típushiba lehet, keress rá a neten. Nem kell a pontos konfigurációra, elég a termékcsaládra. A garanciális javításon is érdemes elgondolkodni.
2023. febr. 3. 08:46
 5/7 fukapapa27 ***** válasza:
Szerintem tedd a Biost alap beállításokra és tedd újra a Windows 11-et estleg még előtte frissítsd a Biost!
2023. febr. 3. 16:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket mindenkinek. Ment a zöld ✋:)
2023. febr. 3. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
frissíts bios-t (firmware-t), tedd fel a legfrossebb gyári drivereket. Ennyit tehetsz. Ha fagy, akkor a windows event viewerben lehet nyoma, hogy miért. garos, nem?
2023. febr. 19. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!