Miért csinál ilyeneket az új laptop?
Sziasztok.
Nyáron vettem egy új Asus laptopot. Nem volt olcsó, 300ezres kategória. Ennek ellenére állandóan lefagy, csak a mai nap netflixezés közben történt meg ez 3szor, igaz nem filmnézés közben, hanem amikor megallitottam, de szerintem igy sem oké. Megallitom 2 percre, utana meg nem reagál semmire. Havonta kb 2szer kék halált kap, ha játszok is rajta, simán többször is(annak ellenére hogy egy gamer laptop). Egyéb hibái, hogy rendszeresen eldobálja a wifi kapcsolatot, és ha előjön a képernyő védő, nem reagál az 1 gombnyomásra, mintha bugos lenne, egy pillanatra megvillan a képernyő, majd megint besotetul. ilyenkor vagy 10szer gyorsan kell megnyomni, hogy történjen valami. Windows 11 van rajt, ami tudom hogy még nem a legtökéletesebb, de például haveromnak, akinek szintén ez a verziója van soha nem csinal ilyet. Szerintetek mi lehet a probléma?
300 ezres gamer laptop? De az olcsó...
Nem tudjuk mi baja lehet. A legjobb lenne újratelepíteni és tesztelgetni. Ha valami hardveres hiba van, akkor elő fog jönni újra. és akkor lehet visszavinni szervizelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!