Vettem analóg kart a számítógépes játékokhoz, hogy egyszerűbben játszhassak, de hiába próbálom feltelepíteni, nem működnek vele a játékok. Mit csinálhatok rosszul?
Figyelt kérdés
2008. jan. 4. 18:04
1/3 anonim válasza:
ha csak "próbálod feltelepíteni", nem is fognak működni a játékok :)) ha kaptál hozzá telepítőt, használd azt, egyébként a rendszernek is van 1 ilyen funkciója. windóznál játékvezérlőknek hívják
2/3 anonim válasza:
Ja, és a játékban is be kell állítani!
3/3 anonim válasza:
nah nekem is volt 1 olyan probléma, hogy megvettem a méregdrága joysticok és nem bírtam feltelepíteni.
1szerűen annyit írt hogy unkown device.
mert ezek az eszközök az usb 2.0-val működnek, usb1.0-val nem. Na az alaplapom elég gagyi és aszitte a joystick-ról hogy 1.0-ás és ezért esze ágába se volt felismerni.
A lényeg az hogy a problémát úgy tudom kiküszöbölni, hogy veszek 1 ilyen usb hosszabbítót (mint amiket ez mp3 lejátszókhoz annak) és beleteszem a gép és a joystick közé. És a gép egyből észreveszi hogy 2.0-ás, és így már fel is ment.
nemtom a hiba okát, biztos a béna alaplap.
remélem érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!