Ezt a könyvet érdemes megrendelni?
Figyelt kérdés
Megéri az árát, vagy nem érdemes? Ha az internetről ingyen is össze lehet gyűjteni ezt a tudásanyagot, akkor nem adnék ki rá ennyi pénzt.
2023. febr. 2. 21:50
1/6 anonim válasza:
"Ha az internetről ingyen is össze lehet gyűjteni ezt a tudásanyagot, akkor nem adnék ki rá ennyi pénzt."
Meg is válaszoltad a kérdésedet.
2/6 anonim válasza:
Ennyit szerintem semmiképp ne adj érte... 1-2 ezer forintért is lehet kapni Excel könyvet, ha már lapozgatni akarsz valamit... De az Excel azért nem nagy ördöngősség, simán megtanulható a neten lévő ingyenes anyagokból... vagy akár le is torrentezhetsz egy Excel könyvet :)
3/6 anonim válasza:
Még nem volt olyan feladat, amire nem találtam volna választ youtibe-on, vagy fórumokban
Bár én angolul keresek általában, de magyarul is sok segítség van.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, mi van benne, de nem említ verziót, nem túl vastag, gyanús a magánkiadás (gondolom ő a saját szerkesztője, lektora...), és csak (!) 9900 Ft, a hülyének is megéri! A többi, ami 2x ilyen vastag, és fele ennyibe kerül, biztos hülyeség. És igen, az Internet is tele van segítséggel, nem beszélve a súgóról.
5/6 Kőváry Orsolya válasza:
Vedd meg, nézd át, ha nem tetszik, 14 napon belül visszaküldheted. Amúgy igen, valóban jó könyv.
6/6 Kőváry Orsolya válasza:
Amúgy igen, az internetről sok infot össze tudsz szedni, csak kérdés, hogy rá akarod-e szánni az időt, vagy inkább jobb, ha megkapod összeszedve készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!