Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az Emagon árult olcsó Kingston...

Lali51 kérdése:

Az Emagon árult olcsó Kingston SD kártyát vett már valaki? A 128 GB-osra valóban annyit lehet ráírni?

Figyelt kérdés

2023. jan. 30. 06:39
1 2 3
 11/26 P.O.C. ***** válasza:
73%
És nem is a leglassabbak közé tartozik V10 vagyis ~10 MB/s nagyjából középmezőny.
2023. jan. 30. 10:16
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

Ki a forgalmazó?

-Emag? Akkor okés.

-egy megbízhatóként ismert bolt? Akkor a bolt saját oldaláról rendelj, ne emagon keresztül

-noname forgalmazó? Akkor kerülendő.

Amúgy normális memóriakártyákat nem árulnak olcsón. Nézz utána alaposan, hogy mibe veszed. Érdemes figyelni a sebességeket... tehát 4K vidózásra nem lesz jó a Class4 🙃

2023. jan. 30. 10:20
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, jözben jött egy csomó válasz... na, nézem
2023. jan. 30. 10:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, ez a gyanús nekem,amikor noname külföldi boltok forgalmaznak termékeket emag-on keresztül. Irreális áron.

Én ezt nem venném meg. Gyanús.

2023. jan. 30. 10:26
 15/26 P.O.C. ***** válasza:
100%
Nem is tudom ilyenkor ki viszi el a balhét, ha valami nem ok. Mert az eMag rendszerét használják, de milyen szintig? Csak lebonyolítják az eladást és vége? Mert ha eMag -é a cucc és van elállás vagy garanciás ügy, akkor ingyen hozza viszi a futár. Mert ha nekik nem, szar dolog lenne 2500 Ft -os cuccot 2000 Ft -ért visszaküldeni. Lehet erre is játszanak rá.
2023. jan. 30. 10:46
 16/26 A kérdező kommentje:
Tv boxhoz kellene Coreelecet tennék rá,vagy jobban járok egy 120-as ssd-vel?
2023. jan. 30. 11:00
 17/26 P.O.C. ***** válasza:
100%
CE -nek minek ekkora? Még ha felraksz hozzá pár tucat kiegészítőt, akkor is pár száz megát foglal max. Amúgy belső tárolóra is telepíthető CE az Android mellé. Persze nyilván biztonságosabb így hogy független tőle.
2023. jan. 30. 11:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Júújjujj, SSD mindenképp

Oda még endurance SD kártyát sem javasolnék.

SD kártyákon nincsen TRIM funkció, vagy hasonlók, amik vigyáznának a cellák egyenletes degradálósására, hanem telesen random történik ez. Nem javasolható rendszermeghajtónak semmilyen SD kártya, semmilyen rendszeren.

Egy alap 120-as SSD már 4 ezer (egy komolyabb, pl wd blue 3d sem vészes), plusz ha nem sata eszközöd van, és kell USB átalakító, akkor az még párezer. Nem éri meg kockáztatni semmilyen sd kártyára.

És ugye ssd-re akkor nem is kell vigyázni, torrent is mehet rajta...

2023. jan. 30. 11:21
 19/26 A kérdező kommentje:
#17 torrent letöltéskor hiába állítom hogy a külső ssd-re töltse,a belső tárhelyből is lefoglal X GB-ot.Most egy 8 GB-os kártyát használok a transmission torentkliens azt írja hogy szabad hely 6,3 GB,ha ennél nagyobb Torrente adók hozzá akkor letöltés közben lefagy a box.
2023. jan. 30. 12:11
 20/26 P.O.C. ***** válasza:
100%

Rosszul vannak beállítva a cél könyvtárak, ennyi. Én is CE -t használok, és az azon futó Transmission -el torrentezek szintén. De még soha nem volt ilyen gondom. Pedig csak egy 4 GB -os SD -n van a CE. De a torrentek simán mennek külső vinyóra. Legközelebb holnap leszek otthol, ha gondolod átküldhettem a beállításokat.

Még annyi előjáróban, hogy a vinyóra/SSD amin torrentezel ajánlott Linux -os fájlrendszert használni (pl ext4). Nekem ett így javasolták annó, és eddig bevált.

2023. jan. 30. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!