Az Emagon árult olcsó Kingston SD kártyát vett már valaki? A 128 GB-osra valóban annyit lehet ráírni?
Ki a forgalmazó?
-Emag? Akkor okés.
-egy megbízhatóként ismert bolt? Akkor a bolt saját oldaláról rendelj, ne emagon keresztül
-noname forgalmazó? Akkor kerülendő.
Amúgy normális memóriakártyákat nem árulnak olcsón. Nézz utána alaposan, hogy mibe veszed. Érdemes figyelni a sebességeket... tehát 4K vidózásra nem lesz jó a Class4 🙃
Na igen, ez a gyanús nekem,amikor noname külföldi boltok forgalmaznak termékeket emag-on keresztül. Irreális áron.
Én ezt nem venném meg. Gyanús.
Júújjujj, SSD mindenképp
Oda még endurance SD kártyát sem javasolnék.
SD kártyákon nincsen TRIM funkció, vagy hasonlók, amik vigyáznának a cellák egyenletes degradálósására, hanem telesen random történik ez. Nem javasolható rendszermeghajtónak semmilyen SD kártya, semmilyen rendszeren.
Egy alap 120-as SSD már 4 ezer (egy komolyabb, pl wd blue 3d sem vészes), plusz ha nem sata eszközöd van, és kell USB átalakító, akkor az még párezer. Nem éri meg kockáztatni semmilyen sd kártyára.
És ugye ssd-re akkor nem is kell vigyázni, torrent is mehet rajta...
Rosszul vannak beállítva a cél könyvtárak, ennyi. Én is CE -t használok, és az azon futó Transmission -el torrentezek szintén. De még soha nem volt ilyen gondom. Pedig csak egy 4 GB -os SD -n van a CE. De a torrentek simán mennek külső vinyóra. Legközelebb holnap leszek otthol, ha gondolod átküldhettem a beállításokat.
Még annyi előjáróban, hogy a vinyóra/SSD amin torrentezel ajánlott Linux -os fájlrendszert használni (pl ext4). Nekem ett így javasolták annó, és eddig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!