Ha egyik ismerősöm pl elhagyta a trust wallet hez tartozó 12 szavát de viszont azon belül be van àllìtva a passcode, attól független lenullàzhatjàk?
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 16:07
21/28 anonim válasza:
Sok penz veszett? Mert ezek 99% hogy nem lesznek meg sajnos...
22/28 A kérdező kommentje:
Hát relatíve, kb 1000$ , hát én is úgy érzem hogy a decentralizáltsàg miatt elég valószínűtlen 😃 főleg ha nem mozdul, pl le stakelik pár évre, ilyenek..
2023. febr. 4. 15:31
23/28 A kérdező kommentje:
Igazából gondolom olyanra nincs akkor mód hogy lenyomozni valahogy pl akkor egy szűz címet, hogy hol ki mikor csinálta, ilyenek...
2023. febr. 4. 16:37
25/28 anonim válasza:
Ha mozdul se reménykedj... ezek pontosan tudják hogy jutnak hozzá a pénzükhöz. Nem fogják beküldeni centralizált tőzsdére.
26/28 A kérdező kommentje:
Hmmm értem, olyat nem lehet pl hogy cím alapján valahogy beazonosítható pl Ip címmel vagy bármivel?
2023. febr. 5. 14:08
27/28 anonim válasza:
Nem lehet, ez szerintem tanulópénz volt.
28/28 EgyGabor válasza:
Csak akkor ha kitalálja, pl. brute force-szal végigpróbálja. Úgyhogy a válasz attól függ, hogy
1)ki találta meg és tudja-e mi az
2)van-e rá tudása és pénze, hogy brute-force-t játszon ismeretlen esetleg 0 haszonért (és itt sok ezer tízert $-ról van szó)
3) mennyire bonyolult a passcode, mivel ettől függ a kitalálasi idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!