Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Csak engem zavar? hogy az új...

Csak engem zavar? hogy az új codot mimdenki simán mw2-nek írja mikor MWII

Figyelt kérdés
mw2 a régi, MWII az új
2023. jan. 28. 07:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem mindegy hogy annál a tónál vagy anál a tónál
2023. jan. 28. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak téged, mert az emberek 99,9%-a már az újra gondol alapból.
2023. jan. 28. 08:05
 3/7 SIDLER22 ***** válasza:
100%
Igen
2023. jan. 28. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem az a zavaró, hogy rosszul írják, hanem a kicseszett kiadó, ami nem tudott normális megkülönbóztethető nevet adni a játékának. Sajnos a CoD szériához már a 4. rész óta nincs igazán beleszólása a fejlesztőknek. Azért is annyira fos. Az eredeti Infinity Ward fejlesztőcsapatot szétzilálták. Azóta csak zsoldosok vannak ott... ez az egy hülye nagy szerencséjük van, hogy katonás FPS játékot a hülye is tud csinálni, meg hogy jókor ültek fel a warzone-nal a battle royale hypevonatra. Az activision egy mennyiségre törekvő kiadó... szerintem mégörülnek is neki, ha szívathatják az embereket....
2023. jan. 28. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Kár hogy fordítva ülsz a lovon 4-es.

Minden epizódot visznek mint a cukrot, tehát az emberek szeretik, hiába jönnek a forumokon a hangos kisebbség, hogy hát rókabőr, meg ugyanaz stb, az eladások és a játékosszámok nagyon mást mutatnak.

Másrészt meg ezért hibáztatni a kiadót, mert olyasmit csinál amiből bevételük van, méghozzá sok. Bármilyen hihetetlen egy videójátékokat kiadó vállalat is ugyanúgy profitorientált mint egy autógyár vagy épp a sarki kis étterem. Ha sok a profit jól csinálják amit csinálnak.

2023. jan. 28. 09:06
 6/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Az MWII az emvéíí vagy emvékettő?
2023. jan. 28. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennél ne legyen nagyobb gondod :)
2023. jan. 28. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!