Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik program lenne a legjobb...

Melyik program lenne a legjobb biztonsági másolat készítésre külső HDD-hez?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy 5tb-os külső winyót, de kb 10 órába telt az adatok áthúzása.

Szeretnék olyan másolatot készíteni, ahol csak a változó, vagy változó méretű file-okat cseréli ki, másolja át, a többit nem bántja.

Manuálisan átnézni a változókat elég fárasztó, a windows rendszere meg úgy tűnik nem alkalmas ilyen másolásra mert össze-vissza csinálja a dolgait.

Szóval nekem egy backup / sync, szoftver kéne, ingyenes, egyszerű, megbízható. Nyilván ha rákeresek az első 10 találat spam lesz, szóval gondoltam inkább megkérdezem!

2023. jan. 24. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg a következőket:

- Cobian Reflector

- FreeFileSync

2023. jan. 24. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Pár ingyenes/nyílt forrású fájl-/mappaszinkronizáló/adatmentő program:

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

2023. jan. 24. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Cobian Backup-ot már nem fejlesztik, ez a későbbiekben nem tudom mennyire lehet probléma, helyette a Cobian Reflector-t kezdte el a szerző.
2023. jan. 24. 13:17
 4/8 A kérdező kommentje:
A kettő közül (free és cobian) melyik a jobb? Havi 1 manuális backup másolásra lenne csak szükségem. Minél egyszerűbb és biztonságosabb annál jobb. Nem kell sem felhő, sem automatikus sync, semmi. Havi 1 manuális backup és ennyi.
2023. jan. 24. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nézd meg hogy melyik felülete lenne könnyebb, vagy melyiket tudod igényeid szerint, "jobban beállítani".
2023. jan. 24. 16:04
 6/8 DK-s ***** válasza:

Baxki.

Biztonsági másolat, és beütemezed.

Ennyi.

2023. jan. 24. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Beütemezésnek nincs értelme, ha az USb HDD nincs felcsatlakoztatva.

Ha meg fel van csatlakoztatva, nem tekinthető biztonsági másolatnak, mert a zsarolóvírus végiggyalogolhat rajta vagy tápegység véletlen-nagyfeszültséggel kinyírhatja a HDD-t.

2023. jan. 24. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Acronis true image
2023. jan. 25. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!