Hogy tudok anonim kérdést feltenni egy fb csoportban? A csoportban már vannak anonim kérdések úgyhogy lehetséges.
Figyelt kérdés
Mikor rá megyek akár gépen, akár telefonon hogy bejegyzés létrehozása nekem nem ad ki semmilyen opciót hogy bírjak anonim kérdést feltenni.
Frissítettem is már a fbt de akkor se sikerül.
Ötlet?
2023. jan. 24. 09:43
1/4 anonim válasza:
Ha a csoportbeállításokba ki van kapcsolva ez a lehetőség az adminisztrátorok által, ami elég valószínű, akkor sehogy.
2/4 anonim válasza:
Íráskor ajánlja fel a lehetőséget, hogy a saját nevedben vagy anonim módon
3/4 A kérdező kommentje:
Mint ahogy említettem engedélyezve van a csoportban az anonim bejegyzés közzététel.
Mindenhol átnéztem és sehol se ad ki rá lehetőséget nekem. Egyik csoportban sem ahol vannak anonim bejegyzések
2023. jan. 24. 10:37
4/4 anonim válasza:
Sokan vagyunk így, de nem tudsz vele mit csinálni. Nekem sem működik, nincs rá megoldás. Minden böngészőt és több féle platformot is végigpróbáltam, sehol semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!