Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért dobja ki a gépem folyton...

Canaan kérdése:

Miért dobja ki a gépem folyton a Windows 11-et?

Figyelt kérdés

Már pár honapja mikor bekapcsolom a laptopot beugrik egy oldal, hogy váltsak a Windows 11-re a Windows 10-ről. Nem is értem miért jön be mindig és eltüntetni se tudom a tálcáról a windows frissítéses ikont.( Windows 11, version 22H2 készen áll a számítógéphez ???)

Én jól elvagyok a Windows 10-el és nem akarok valami próbaverziót leszedni ami pár hónap múlva fizetős lesz.

2023. jan. 18. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem lesz fizetős semmi. Amennyiben most aktiválva van a gépeden a Windows 10, akkor a 11-es is aktiválva marad.
2023. jan. 18. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

"eltüntetni se tudom a tálcáról"

Még előtte rákattintasz a 'ne mutsd többé' gombra..?

2023. jan. 18. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

A Microsoft sose frissít insiderre ha nem vagy insider. Ahhoz regisztrálni kell az insider programba.

Ha frissítenéd Win.11-re, semmilyen fizetős verzióra nem frissít.

Evvel letilthatod a verziófrissítést. - Windows Update Blocker:

[link]

[link]

2023. jan. 18. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Fizetned nem kell emiatt, viszont a 11 még a 10-nél is rosszabb, ezért nem ajánlom a frissítést.
2023. jan. 18. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
nem muszáj frissíteni, maradhat 10-en is
2023. jan. 18. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Nem próbaverzió, :D

A frissítés hogy kerülne pénzbe, főleg utólag?

2023. jan. 18. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Már a 8 idején is így működött, hogy frissíthető volt 10-re, de ez egy szabályos frissítés, nem próbaverzió, nem fog pénzbe kerülni se most, se később (ha új gépre akarsz feltenni a semmiből egy windowst, az nyilván nincs ingyen, de itt most nem erről van szó).
2023. jan. 23. 14:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. jan. 26. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!